Λύθηκε το μυστήριο με την τύχη της γυναίκας που ερωτεύτηκε ο Joker στην ταινία

POP UP TEAM
/
8 Νοεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Τη σιωπή του αναφορικά με μια καθοριστική σκηνή στην ταινία Joker αποφάσισε να λύσει ο σκηνοθέτης, Τοντ Φίλιπς, αποκαλύπτοντας την τύχη ενός βασικού χαρακτήρα.

Προσοχή, όσοι δεν έχετε δει την ταινία μην συνεχίσετε να διαβάζετε!!!

Αυτός δεν είναι άλλος από τη Σόφι, η οποία υποδύεται η Ζάζι Μπιτς.

Η τελευταία φορά που τη βλέπουμε στην ταινία είναι όταν βρίσκει τον Άρθρουρ και έντρομη του ζητά να φύγει. Εκεί αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η σχέση που είχαν αναπτύξει οι δύο τους δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μόνο ένα δημιούργημα της φαντασίας του πρωταγωνιστή. Στη συνέχεια, βλέπουμε τον Άρθουρ στο διάδρομο της πολυκατοικίας να φεύγει από το διαμέρισμα της Σόφι.

sophie dumond joker 1357476

Κι εκεί είναι η στιγμή που όλοι αναρωτιούνται: Τελικά, την σκότωσε ή όχι;

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα IndieWire, ο σκηνοθέτης σκοπίμως αφήνει τη μοίρα της Σόφι διφορούμενη.

«Μας αρέσει η ιδέα ότι είναι σχεδόν σαν μια δοκιμασία λακτίσματος για το κοινό να αναρωτηθεί «πόσο τρελός είναι αυτός». Οι περισσότεροι άνθρωποι που μίλησα εγώ θεωρούν ότι δεν την σκότωσε γιατί καταλαβαίνουν ότι σκοτώνει μόνο ανθρώπους που του έκαναν κακό. Αυτή δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι κατάλαβαν ότι, ακόμη και ως κακοποιός, ζούσε με έναν συγκεκριμένο κώδικα. Φυσικά δεν σκότωσε αυτή τη γυναίκα» δηλώνει ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τόνις Φίλπς αποκαλύπτει πως υπήρχε ακόμη μια σκηνή μετά το συγκεκριμένο περιστατικό στο διαμέρισμα της Σόφι, η οποία κόπηκε στη συνέχεια και επιβεβαιώνει ότι είναι ζωντανή.

Η σκηνή δείχνει την ηρωίδα να παρακολουθεί τη συνέντευξη του Αρθρουρ στον Μάρεϊ Φράνκλιν, όπου και αποκάλυψε σε όλους ότι είναι ο Joker. Κάποια στιγμή δείχνει ότι την εκπομπή την παρακολουθεί και η Σόφι, άρα δεν θα μπορούσε να είναι νεκρή.

Ο σκηνοθέτης, ωστόσο, έκοψε τη στιγμή επειδή ήθελε μόνο να αφηγηθεί την ταινία από την οπτική γωνία του Αρθουρ και η εμβόλιμη Σόφι θα διατάραζε την αφηγηματική δομή.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved