Το ‘απαράδεκτο’ σχόλιο του Jim Carrey για το ταλέντο της Margot Robbie

POP UP TEAM
/
4 Φεβρουαρίου, 2020

Ο διάσημος ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ και η σταρ του Χόλιγουντ Μάργκοτ Ρόμπι εμφανίστηκαν στην εκπομπή The Graham Norton Show, όπου ο 58χρονος ηθοποιός έκανε ένα απρεπές σχόλιο για την εμφάνιση και το ταλέντο της Ρόμπι, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Ο ηθοποιός που παίζει τον κακοποιό στην νέα ταινία που πρωταγωνιστεί «Sonic the Hedgehog», δέχτηκε σκληρή κριτική μετά τον υπαινιγμό του ότι η Ρόμπι είναι επιτυχημένη λόγω της εμφάνισής της.

«Είσαι πραγματικά το κάτι άλλο, Μάργκοτ Ρόμπι. Είναι απίστευτο που είσαι τόσο πετυχημένη παρά την τα εμφανή μειονεκτήματα στην εμφάνισή σου. Αυτό και αν είναι ταλέντο».

Η 29χρονη ηθοποιός γέλασε αμήχανα στους παρουσιαστές του σόου Ντάνιελ Καλούγια και Τζόντι Τέρνερ Σμιθ.

Οι χρήστες στο twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το περιστατικό και έκαναν σκληρή κριτική στον ηθοποιό για το σχόλιό του.

«Πείτε μου ότι δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτό που είπε δεν είναι οκ. Είναι μια καταπληκτική ηθοποιός και τώρα μια πετυχημένη παραγωγός. Αν καθόταν ένας άνδρας ηθοποιός στην θέση της αμφιβάλλω αν θα σχολίαζε «τα εμφανή μειονεκτήματα στην εμφάνισή», γράφει ένας χρήστης ενώ ένας άλλος σχολιάζει:

«Η καημένη η Ρόμπι..φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από το σχόλιό του».Αλλά όλα ίσως δείχνουν ότι μάλλον έκανε πλάκα… 

Και άλλοι χρήστες δεν συμφωνούν με την επίθεση στον Κάρεϊ και γράφουν πως το σχόλιό του ήταν όντως απλά ένα αστείο και ότι η Ρόμπι φάνηκε να ήταν αρκετά άνετη.

 

via huffingtonpost.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved