Δείτε το νέο Batmobile και τη στολή που θα φορέσει ο Ρόμπερτ Πάτινσον

POP UP TEAM
/
6 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι πρώτες εικόνες του Ρόμπερτ Πάτινσον με το κοστούμι του Batman (Batsuit) και του νέου Batmobile, του οχήματος του υπερήρωα είναι γεγονός. Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Batman, Ματ Ριβς δημοσίευσε τις φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν μια ρεαλιστική έκδοση της Gotham, στη σελίδα του στο Twitter.

cb287b66aa0244e18ad56c98b02ed918

Αυτό είναι το νέο Batmobile και η στολή του ηπερήρωα που θα φορέσει ο Ρόμπερτ Πάτινσον μπατμαν. 

2092bfddb474414bb221c32edcd66a73

Το όχημα του Batman είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που εμφανίστηκε στις πρόσφατες ταινίες. Είναι μια ειδική κατασκευή, μία βελτιωμένη έκδοση αμερικανικού muscle car της δεκαετίας του ’60.

ESSHpVRXUAAzJlC 

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα υποδυθεί τον σούπερ ήρωα στη νέα ταινία της DC, στην οποία η Ζόι Κράβιτς θα είναι η Catwoman και o Πολ Ντέινο ο Riddler. Ο Ματ Ριβς, του οποίου η πιο πρόσφατη ταινία ήταν το “War for the Planet of the Apes” αποκάλυψε ότι τη μουσική επένδυση της ταινίας έχει αναλάβει ο Μάικλ Τζακίνο.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος έχει υποδυθεί τον Batman κάλεσε τον Πάτινσον να μην ακούει όσους διαφωνούν με την επιλογή του για πρωταγωνιστή και “να ενσαρκώσει τον δικό ρόλο του”. “Είναι ένας συναρπαστικός ηθοποιός και μια εξαιρετική επιλογή” τόνισε.

Ο Βρετανός ηθοποιός ανακοινώθηκε ως ο επόμενος Batman στα μέσα Μαΐου του 2019.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved