«Miller’s Girl»: Οι σκηνές σεξ και οι αρνητικές αντιδράσεις του κοινού

POP UP TEAM
/
8 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Οι σκηνές σεξ μεταξύ της Jenna Ortega και του Martin Freeman στην ταινία, «Miller’s Girl», προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις στο κοινό, κυρίως για την διαφορά ηλικίας των δύο ηθοποιών. Η Jenna Ortega είναι 21, ενώ ο Martin Freeman 52.

Μετά την προβολή της ταινίας, οι θεατές, γράφοντας στα social media, χαρακτήρισαν την ταινία «χυδαία» και «αηδιαστική».

Στο «Miller’s Girl», η Jenna Ortega (την οποία γνωρίσαμε στη σειρά του Netflix, «Wednesday»), υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Cairo Sweet, ενώ ο Martin Freeman αναλαμβάνει τον ρόλο του καθηγητή της, Jonathan Miller.

Οι δυο τους μπλέκονται σε μια περίπλοκη σχέση, ενώ η νεαρή επιλέγει να γράψει μια ερωτική ιστορία στο πλαίσιο της «δημιουργικής εργασίας» που της ανατέθηκε από τον καθηγητή της.

Από την πλευρά της, η Jenna Ortega υπερασπίστηκε την ταινία, αν και παραδέχτηκε ότι «φοβόταν» να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο. Ήταν «σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει» για τη σεξουαλική σκηνή της με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Miller’s Girl» και υποστηρίχθηκε πλήρως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σύμφωνα με άνθρωπο της παραγωγής.

Η Kristina Arjona ανέφερε στη Daily Mail,ότι η ηθοποιός συμμετείχε στις αποφάσεις σχετικά με την επιμέλεια των σκηνών σεξ και επέμεινε ότι σε κανένα σημείο «δεν ξεπεράστηκαν τα όρια».

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σε όλη αυτή τη διαδικασία, που ασχολούνταν με τη Jenna Ortega, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι αισθανόταν άνετα με αυτό και ήταν πολύ αποφασισμένη και πολύ σίγουρη για αυτό που ήθελε να κάνει», εξήγησε η ίδια.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved