Η Dakota Johnson για το «Madame Web»: Πιθανότατα δεν θα ξανακάνω ποτέ κάτι παρόμοιο…»

Dakota Johnson – ©X/@FoxNews
POP UP TEAM
/
6 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Dakota Johnson κατανοεί την όχι και τόσο καλή πορεία της ταινίας «Madame Web». «Δυστυχώς, δεν εκπλήσσομαι που αυτό πήγε όπως πήγε», ανέφερε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Bustle».

Ωστόσο, για την ίδια, όπως είπε, ήταν μια εμπειρία να κάνει τη συγκεκριμένη ταινία. «Δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Πιθανότατα δεν θα ξανακάνω ποτέ κάτι παρόμοιο, γιατί δεν βγάζω νόημα σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό το ξέρω τώρα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bustle (@bustle)

Η Τζόνσον σημείωσε επίσης ότι η τελική ταινία δεν ήταν ακριβώς αυτό για το οποίο είχε υπογράψει. «Μερικές φορές σε αυτή τη βιομηχανία υπογράφεις για κάτι και μετά καθώς το κάνεις γίνεται ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Ήταν μια πραγματική εμπειρία εκμάθησης και φυσικά δεν είναι ωραίο να είσαι μέρος κάποιου πράγματος που ‘’θάβεται’’ από τους κριτικούς, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν καταλαβαίνω», επισήμανε.

Στην ταινία, η Ντακότα Τζόνσον υποδύθηκε τον ομώνυμο χαρακτήρα της Cassandra Webb/Madame Web, που συνδέεται με τον εμβληματικό υπερήρωα Spider-Man.

Το ντεμπούτο της ταινίας σημείωσε το χαμηλότερο άνοιγμα για οποιαδήποτε ταινία στο σύμπαν της Sony Spider-Man και ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα για οποιαδήποτε ταινία που βασίζεται σε χαρακτήρα της Marvel Comics. Η ταινία δέχτηκε μια λαίλαπα αρνητικών κριτικών και σχολίων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dakota Johnson (@dakotajohnson)


«Οι ταινίες γίνονται από έναν σκηνοθέτη και μια ομάδα καλλιτεχνών γύρω του», ανέφερε η ηθοποιός. «Δεν μπορείς να κάνεις τέχνη με βάση αριθμούς και αλγόριθμους. Η αίσθησή μου είναι εδώ και πολύ καιρό ότι το κοινό είναι εξαιρετικά έξυπνο και τα στελέχη έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι δεν είναι. Το κοινό θα είναι πάντα σε θέση να ξεχωρίζει τις ανοησίες. Ακόμα και αν αρχίσουν να γίνονται ταινίες με τεχνητή νοημοσύνη, οι άνθρωποι δεν πρόκειται να θέλουν να τις δουν».

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας Τύπου για το «Madame Web», πολλοί θεώρησαν ότι η Τζόνσον εμφανίστηκε αδιάφορη για την ταινία, με ορισμένους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποκαλούν τις συνεντεύξεις της «ανισόρροπες».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved