«Furiosa: A Mad Max Saga»: Δείτε το νέο trailer

Furiosa: A Mad Max Saga – ©Youtube/ Warner Bros. Pictures
POP UP TEAM
/
21 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την prequel ταινία του «Mad Max Saga», με τίτλο «Furiosa» σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, George Miller.

Στην πολυαναμενόμενη ταινία, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία, πρωταγωνιστεί η Anya Taylor-Joy, παίρνοντας την σκυτάλη από την Charlize Theron του «Fury Road» του 2015 και μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι Chris Hemsworth, Tom Burke Nathan Jones, Daniel Webber και Lachy Hulme.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: «Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από τον Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια μιας μεγάλης ορδής μηχανόβιων με επικεφαλής τον Warlord Dementus. Ταξιδεύοντας στην Έρημη Χώρα, συναντούν την Ακρόπολη την οποία κυβερνά ο Immortan Joe. Ενώ οι δύο τύραννοι πολεμούν για την κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες, καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει το δρόμο για το σπίτι της».

Το σενάριο υπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Nick Lathouris, το μοντάζ η βραβευμένη με Όσκαρ, Margaret Sixel, ενώ ενδυματολόγος της ταινίας είναι η πολυβραβευμένη Jenny Beavan.

Η ταινία «Furiosa: A Mad Max Saga» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Μαΐου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved