Η προϋπόθεση της Kristen Stewart για να παίξει σε ταινία της Marvel

Kristen Stewart – ©Wikimedia Commons/Elena Ternovaja
POP UP TEAM
/
29 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Παρόλο που έχουν περάσει από τις ταινίες της Marvel μεγάλα ονόματα πρωταγωνιστριών, όπως η Natalie Portman, η Charlize Theron, η Scarlett Johansson, η Brie Larson και η Dakota Johnson με την πρόσφατη ταινία «Madame Web», η Kristen Stewart δηλώνει ότι δεν θα ήθελε να συμμετέχει.

«Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνω ποτέ μια ταινία της Marvel» είπε χαρακτηριστικά στο podcast «Not Skinny but Not Fat». «Αυτό ακούγεται σαν ένας τρομερός εφιάλτης, στην πραγματικότητα» συμπλήρωσε.

Σημείωσε ακόμη ότι είναι «τόσο ανόητο» για εκείνη να είναι επιλεκτική με τα έργα και είπε στην οικοδέσποινα του podcast Amanda Hirsch ότι έλκεται από ταινίες που επιτρέπουν μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία και έκφραση.

«Θα πρέπει να επενδύσεις τόσα πολλά χρήματα και να έχεις τόση εμπιστοσύνη σε ένα άτομο και νομίζω ότι και η Dakota το ανέφερε, αυτό δεν συμβαίνει» δήλωσε η Kristen Stewart. «Επομένως αυτό που καταλήγει να συμβαίνει είναι αυτή η αλγοριθμική, παράξενη εμπειρία όπου δεν μπορείς να το νιώσεις ως καθόλου προσωπικό αυτό».

Ωστόσο πρόσθεσε ότι υπάρχει κάτι που θα την έκανε να υπογράψει χωρίς δισταγμό σε μια ταινία της Marvel.

«Αν η Greta Gerwig μου ζητούσε να το κάνω τότε θα το έκανα» είπε γελώντας. «Είμαι σούπερ, σούπερ, ντούπερ φαν της «Barbie». Είναι η αγαπημένη μου. Έχω εμμονή μαζί της» τόνισε.

Ακούστε το podcast «Not Skinny but Not Fat» της Amanda Hirsch με καλεσμένη την Kristen Stewart:

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved