Η Ρίτα Γουίλσον μίλησε για την θεραπεία που της έκαναν, για τη χλωροκίνη και τις παρενέργειες

POP UP TEAM
/
15 Απριλίου, 2020

Για την θεραπεία με χλωροκίνη και τις παρενέργειές στον σώμα της μίλησε η Ρίτα Γουίλσον, η οποία έχει αναρρώσει πλέον από τον κορωνοϊό.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Τομ Χανκς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό αλλά συγκαταλέγονται μεταξύ εκείνων που ιάθηκαν. 

Μιλώντας στο CBS This Morning, η Γουίλσον είπε «Ξέρω ότι ο κόσμος μιλά για τη χλωροκίνη, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν ξέρω αν όντως το φάρμακο λειτούργησε ή είχε έρθει η ώρα να πέσει ο πυρετός» εξηγεί για την δική της περίπτωση.

«Ο πυρετός όντως έπεσε, αλλά η χλωροκίνη είχε αρκετές παρενέργειες. Είχα συνεχώς ναυτία και ίλιγγο. Δεν μπορούσα να περπατήσω και αισθανόμουν αδύναμους τους μυς μου. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά την χρήση του φαρμάκου αυτού. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς αν όντως βοηθά στην περίπτωση αυτή (του κορωνοϊού) λέει η Ρίτα Γουίλσον.

Η ηθοποιός τραγουδίστρια και παραγωγός είπε ότι από τη δική της εμπειρία, αισθανόταν υπερβολικό ρίγος, πόνους στο σώμα της και είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της οσμής ενώ πάλευε με τον κορωνοϊό.

«Κάποιος είπε ότι εγώ και ο Τομ (Χανκς) εκτεθήκαμε ταυτόχρονα στον ιό. Δεν ξέρουμε πού ή πότε έγινε αυτό αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλες οι επαφές μας, η οικογένειά μας, οι συνεργάτες μας, κανείς δεν βρέθηκε θετικός».

 

Με πληροφλριες του CBS/ETOnline, lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved