Οι ταινίες που θα δούμε την Πέμπτη 4/4

Dance First (2023) – ©IMDb
POP UP TEAM
/
1 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Και αυτή η κινηματογραφική Πέμπτη ποικίλει σε θεματολογίες και γούστα. Εσείς επιλέγετε!

 

Μέσα στη Μέρα

Mια σαραντάχρονη ηθοποιός, που μόλις επέστρεψε στη Νότια Κορέα και ζει με τη φίλη της και τη γάτα της, και ένας ηλικιωμένος ποιητής που έχασε τη γάτα του και ζει μόνος, δέχονται επισκέψεις από νεαρούς, ενθουσιώδεις καλλιτέχνες. (Σκηνοθεσία: Χονγκ Σανγκ-Σου
Πρωταγωνιστούν: Κι Γιομπόνγκ, Κιμ Μίνχι, Σονγκ Σουνμί)

 

Χορεύοντας με τον Μπέκετ

Η ιστορία της ζωής του ιρλανδού Σάμιουελ Μπέκετ. ενός συγγραφέα που άσκησε ισχυρή και ριζοσπαστική επιρροή στη γραφή και το θέατρο του 20ού αιώνα: από τις μεγάλες ερωτικές σχέσεις του, την περίπλοκη σχέση με την παρεμβατική μητέρα του, την ενεργή συμμετοχή του στη Γαλλική Αντίσταση και το σχεδόν θανατηφόρο χτύπημα που δέχτηκε από μαστροπό στο Παρίσι, ως τη βράβευση του με Νόμπελ. ιάσημου χάρη σε έργα όπως τα “Περιμένοντας τον Γκοντό” και “Τέλος Παιχνιδιού”. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ βρετανό σκηνοθέτη, James Marsh («Η θεωρία των πάντων», «Ο χορός των κατασκόπων», «Wisconsin Death Trip»).

 

 

 

Καταγωγή
Ενώ εξετάζει το παγκόσμιο φαινόμενο της κάστας και των σκοτεινών επιπτώσεων στην κοινωνία, μια δημοσιογράφος (Ονζανί Έλις-Τέιλορ) αντιμετωπίζει ανυπολόγιστη προσωπική απώλεια και αποκαλύπτει την ομορφιά της ανθρώπινης αντοχής. (Σκηνοθεσία: Ava DuVernay
Σενάριο: Ava DuVernay & Isabel Wilkerson)

 

Ο Πρώτος Οιωνός
Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού. (Σκηνοθεσία: Arkasha Stevenson. Σενάριο: Tim Smith, Arkasha Stevenson & Keith Thomas)

 

 

Κόναν η Βάρβαρη
Ο Κέρβερος, ο φύλακας του κάτω κόσμου, αφηγείται τις περιπέτειες της Κόναν, μιας αιμοδιψούς Αμαζόνας που ζει στον κόσμο μας από την αρχαιότητα. (Σκηνοθεσία: Μπερτράν Μαντικό, Σενάριο: Bertrand Mandico)

 

 

Stop Making Sense

Μια από τις σπουδαιότερες συναυλιακές ταινίες όλων των εποχών, στην οποία απεικονίζονται οι τρεις συναυλίες των Talkin Heads στο Pantaged Theater του Χόλιγουντ το Δεκέμβριο του 1983. Σκηνοθετεί ο Τζόναθαν Ντέμι (“Η Σιωπή των Αμνών”).

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved