Καλογεροπούλου – Ντενίση: Αποχαιρετούν τον Γιάννη Φέρτη

Γιάννης Φέρτης – ©(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
POP UP TEAM
/
15 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Ξένια Καλογεροπούλου και η Μιμή Ντενίση έστειλαν ξεχωριστά το δικό τους αντίο στον πρώην σύντροφό τους, τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 14/4/2024.

Η Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open για τον πρώην σύζυγό της Γιάννης Φέρτη, μετά την είδηση του θανάτου του.

«Η μισή ζωή μου ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν», ανέφερε η Ξένια Καλογεροπούλου.

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», η Ξένια Καλογεροπούλου είπε:

«Θέλω να θυμηθώ δύο πράγματα για να σας πω. Το ένα είναι ότι όταν εγώ έχασα την όρασή μου ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί σε λίγο θα χάσει το μυαλό του. Και ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιο τρόπο. Κι ένα άλλο ότι κάτι που όταν περνούσαμε άσχημα επειδή είχα πολλές αποβολές, εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του Γιάννη και του λέω “Γιάννη μόνοι μας οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη” και μου είπε ο Γιάννης “ναι αγάπη μου ελπίζω και εγώ, εσύ να πεθάνεις εσύ πρώτη” γιατί είχε πολύ χιούμορ».

Από την πλευρά της η Μιμή Ντενίση έστειλε το δικό της «αντίο» στον ηθοποιό, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 1981 ως το 1988 με μια ανάρτηση.

 

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση

Με μια φωτογραφία τους από όταν ήταν παντρεμένοι, η Μιμή Ντενίση αποχαιρέτησε στα social media, τον άνθρωπο που «την έκανε να αγαπήσει το θέατρο».

Η ηθοποιός έγραψε για τον Γιάννη Φέρτη:

«Ήταν αυτός που με έκανε να αγαπήσω το θέατρο.. Να πιστέψω στον εαυτό μου …αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι έγινα. !! Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα κ δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν Σ’ αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου !! Όπως κ όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κ είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα. Αγαπημένε μου».

Ο Γιάννης Φέρτης κατά την διάρκεια της ζωής του παντρεύτηκε τρεις φορές. Υπήρξε παντρεμένος από το 1963 έως το 1972 με την ηθοποιό Ξένια Καλογεροπούλου. Το 1981 παντρεύτηκε με την ηθοποιό Μιμή Ντενίση, με την οποία χώρισαν το 1988. Από το 2001 μέχρι και το τέλος της ζωής του ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρίνα Ψάλτη.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved