Henry Cavill: Τι είπε για τον ρόλο του James Bond

©Wikimedia Commons/Gage Skidmore
POP UP TEAM
/
19 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το όνομα του Henry Cavill μπήκε ξανά στο πλαίσιο με τους υποψήφιους James Bond, λόγω ενός ψεύτικου trailer που δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και απεικονίζει τον ηθοποιό ως πράκτορα 007 και τη Margot Robbie ως το κορίτσι του Bond.

Στις πρώτες τέσσερις ημέρες το ΑΙ (όπως αποδείχθηκε) τρέιλερ συγκέντρωσε πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές και ανάγκασε τον Χένρι Κάβιλ να απαντήσει στις φήμες. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο «Rich Eisen Show», ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής σημείωσε τη σύνδεση μεταξύ του τελευταίου χαρακτήρα του Κάβιλ και του Μποντ και ρώτησε τον ηθοποιό αν είχε κάποια ενημέρωση για το casting του πράκτορα.

«Δεν έχω ιδέα. Το μόνο που έχω να βασιστώ είναι οι φήμες. Έχω τις ίδιες πληροφορίες που έχετε κι εσείς. Ίσως είμαι πολύ μεγάλος τώρα ή ίσως δεν είμαι. Θα δούμε ποια είναι τα σχέδια των [παραγωγών]», απάντησε ο Κάβιλ

Ο σκηνοθέτης του «Casino Royale», Μάρτιν Κάμπελ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Express UK πέρυσι ότι του άρεσε πολύ η αρχική οντισιόν του Κάβιλ για τον Μποντ.

«Έδειχνε υπέροχος στην οντισιόν. Η υποκριτική του ήταν τρομερή. Και κοιτάξτε, αν δεν υπήρχε ο Ντάνιελ, ο Χένρι θα ήταν ένας εξαιρετικός Μποντ. Έδειχνε καταπληκτικός, ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση… πολύ όμορφος, πολύ καλλίγραμος. Απλά φαινόταν λίγο νέος εκείνη την εποχή τότε», είχε αναφέρει ο σκηνοθέτης.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved