Ταινίες Πρώτης Προβολής: Δράμα, κωμωδία και «Οι Αντίπαλοι»

POP UP TEAM
/
25 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

H βδομάδα κλείνει με πρεμιέρες εκ των οποίων ξεχωρίζουν «Οι Αντίπαλοι» του Λούκα Γκουαντανίνο, με την Zendaya και «Ζωντανό Πνεύμα» από την Πορτογαλία, ενώ υπάρχει και η σλοβενική μαύρη κωμωδία «Ο Τελευταίος Ήρωας», με την Αγγελική Παπούλια.

Οι Αντίπαλοι

(“Challengers”) Αισθηματικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο, με τους Ζεντάγια, Τζος Ο’ Κόνορ, Μάικ Φάιστ, Φέιθ Φέι, Τιέρ Ντίαζ, Ίαν Ντίλαν Χαντ κα.

Η Τάσι είναι μια δυναμική, πρώην κορυφαία τενίστρια και νυν προπονήτρια που δεν απολογείται για τις μεθόδους της εντός και εκτός γηπέδου. Είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή, ο οποίος δέχεται απανωτές ήττες. Η στρατηγική της για την ανάκαμψη του συζύγου της παίρνει αναπάντεχη στροφή όταν εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τον ξοφλημένο Πάτρικ — τον πρώην καλύτερο του φίλο και παλιό σύντροφο της Τάσι.

Ζωντανό Πνεύμα

(“Alma Viva”) Δραματική ταινία, πορτογαλικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Κριστέλ Άλβες Μέιρα, με τους Λούα Μισέλ, Άννα Παντράο, Ζικελίν Κοράντο, Πέδρο Λασέρντα, Ντουάρτε Πίνα κα.

H Σαλομέ επιστρέφει για διακοπές στο χωριό της οικογένειάς της, που βρίσκεται στα πορτογαλικά βουνά. Ξαφνικά πεθαίνει η γιαγιά της. Ενώ οι ενήλικες αλληλοκατηγορούνται στην κηδεία, η Σαλομέ στοιχειώνεται από το πνεύμα εκείνης που θεωρούνταν μάγισσα.

 

Ο Τελευταίος Ήρωας

(“Shooting Blanks”) Κωμωδία, σλοβένικης παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Ζίγκα Βιρτς, με τους Πρίμοζ Πίρνατ, Σπέλα Ρόζιν, Αγγελική Παπούλια, Γιάνεζ Σκοφ, Γιούρι Ντρέβενσεκ κα.

Ένας νοσταλγός του παρελθόντος προσπαθεί να αποτρέψει μία γερμανική πολυεθνική από το να ανοίξει σούπερμάρκετ στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του πατέρα του, παρασημοφορημένου ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Θέλοντας να διατηρήσει τη μνήμη του αντιστασιακού κινήματος, άθελά του καταστρέφει τη ζωή της κόρης του. Όταν η Ελληνίδα εκπρόσωπος της πολυεθνικής καταφθάνει στην περιοχή, η κατάσταση θα ξεφύγει…

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ελληνική κωμωδία, παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ραΐση, με τους Μιχάλη Καλιότσο, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέτυ Νικολέση, Μαρία Κεχαγιόγλου, Άριελ Κωνσταντινίδη, Γιάννη Στεφόπουλο, Κώστας Φλωκατούλα κα.

Ένας αποτυχημένος ποιητής ανακαλύπτει ότι η μάνα τον έχει πλασάρει ως τοπική «Πυθία», φέρνοντας πελάτες τη νύχτα για να ακούσουν το παραμιλητό του. Μετά τον αρχικό θυμό του, αποφασίζει να πάρει στα χέρια του την επιχείρηση, μια απόφαση που τον οδηγεί στον πλήρη εκτροχιασμό.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved