«Camden»: Το μουσικό ντοκιμαντέρ με εκτελεστική παραγωγό τη Dua Lipa

©Youtube/Hulu
POP UP TEAM
/
27 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το νέο ντοκιμαντέρ «Camden» παρουσιάζει τη μουσική σκηνή της συνοικίας Κάμντεν της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου και αποκαλύπτει «άγνωστες ιστορίες για το πώς η ζωή και η καριέρα ορισμένων από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες του κόσμου επηρεάστηκαν από αυτή τη γωνιά του Λονδίνου».

Πρόκειται για μια παραγωγή της υπηρεσίας streaming Hulu, με εκτελεστική παραγωγό τη Dua Lipa.

«Μέσα από αρχειακό υλικό, κινηματογραφικά πλάνα και συνεντεύξεις, θα ζήσουμε την πλούσια ιστορία του Κάμντεν. Θα ακούσουμε από παγκόσμιας φήμης μουσικούς να ξαναζούν τις εμπειρίες τους από το Κάμντεν, από τις πρώτες τους εμφανίσεις μέχρι τις sold out συναυλίες, τα ξενύχτια και τη νεότητα ανακαλύπτοντας τη μουσική» αναφέρεται στην επίσημη περίληψη.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά ονόματα παγκοσμίως, όπως ο Chris Martin των Coldplay, η Little Simz, ο Yungblud, ο Questlove, ο Pete Doherty και ο Carl Barat των Libertines, ο Mark Ronson, ο Nile Rodgers, ο Boy George, ο Suggs από τους Madness, οι Black Eyed Peas, η Dua Lipa, o Jazzie B των Soul II Soul, ο Chuck D, η Eliza Rose, η Lauren Laverne και η Sister Bliss των Faithless, καθώς και ο Noel Gallagher.

Το «Camden» θα είναι διαθέσιμο στις 29 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved