Home Alone: Πωλείται το σπίτι της οικογένειας «McCallister»

Home Alone – ©IMDb
POP UP TEAM
/
28 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

To σπίτι της «οικογένειας McCallister»» από την πολυαγαπημένη ταινία «Home Alone» πρόκειται να πωληθεί έναντι 5,25 εκατομμυρίων δολαρίων.

H κατοικία χτίστηκε το 1921 και βρίσκεται στην πόλη Winnetka του Ιλινόις.

Το ακίνητο πωλείται μετά από 12 χρόνια, όταν οι μέχρι πρότινος ιδιοκτήτες το είχαν αγοράσει έναντι 1,58 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zillow, οι ιδιοκτήτες ανακαίνισαν και επέκτειναν το ακίνητο το 2018 «δίνοντας τη μέγιστη προσοχή στη διατήρηση των αρχιτεκτονικών λεπτομερειών και της ακεραιότητας των πιο αξιομνημόνευτων και αναγνωρίσιμων χώρων του σπιτιού».

Τα χαρακτηριστικά του σπιτιού των «McCallister»
Το μπροστινό μέρος της έπαυλης με τα χαρακτηριστικά κόκκινα τούβλα έχει διατηρηθεί όπως ήταν στην ταινία του 1990, με πρωταγωνιστές τους Μακόλεϊ Κάλκιν, Κάθριν Ο’ Χάρα, Τζο Πέσι και Ντάνιελ Στερν.

Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, δύο σαλόνια, τραπεζαρία, μια τεράστια κουζίνα, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, βεράντα με τζάκι και ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Κρις Κολόμπους είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι επέλεξε το συγκεκριμένο ακίνητο επειδή «αν είσαι παιδί έχει πλάκα να μένεις μόνος σου».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved