Masters of the Universe: Ο He-Man επιστρέφει σε live-action ταινία – Ποιος ηθοποιός τον υποδύεται

POP UP TEAM
/
30 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Hey Boomers! Έχουμε ευχάριστα νέα με μια δόση νοσταλγίας γιατί η αγαπημένη παιδική σειρά Masters of the Universe  που «βγήκε στον αέρα» το 1987 επιστρέφει και μάλιστα live action από την Amazon!

Επιπλέον, βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδύεται τον πρωταγωνιστή, τον He-Man. Ο ηθοποιός του Mary & George, Nicholas Galitzine, έχει τη δύναμη και όπως μεταφέρει το Variety θα είναι ο He-Man για τη μεγάλη οθόνη. Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Travis Knight του Bumblebee, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Chris Butler (ParaNorman).

Εδώ και καιρό, η ταινία του He-Man έχει περάσει από μία κόλαση, καθώς βρίσκεται στο τραπέζι εδώ και δύο δεκαετίες. Αρχικά ήταν να το φέρει στη μεγάλη οθόνη η Warner Bros. Έπειτα η Sony, αλλά και το Netflix, το οποίο τελικά το ακύρωσε πέρυσι πριν το πάρει η Amazon με τα MGM Studios. Η ταινία θα βασίζεται στη σειρά κινουμένων σχεδίων του 1987.

Όπως δήλωσε η Julie Rapaport είναι επικεφαλής film production και development στα Amazon MGM Studios «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ζωντανεύουμε το αγαπητό Masters of the Universe και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι ο εξαιρετικά ταλαντούχος Nicholas Galitzine θα είναι ο δικός μας He-Man».

Ο Nicholas Galitzine έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες όπως Red, White & Royal Blue, The Idea of You, Mary & George, Cinderella και Bottoms.

Το Masters of the Universe θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Ιουνίου του 2026.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved