The Goonies: Ξανά μαζί 35 χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης ταινίας από τα 80s

POP UP TEAM
/
1 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το καστ και οι συντελεστές της αγαπημένης ταινίας από τα 80s «The Goonies: Το κυνήγι της μεγάλης περιπέτειας» βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από 35 ολόκληρα χρόνια. 

Οι Josh Brolin, Corey Feldman και ο Steven Spielberg επανενώθηκαν στη νέα διαδικτυακή σειρά του ηθοποιού και σούπερφαν των Goonies, Josh Gad, για μία και μοναδική εμφάνιση στο «Reunited Apart». 

Στην εικονική επανένωση μέσω Zoom εμφανίστηκαν επίσης αρχικά μέλη του καστ, όπως είναι οι Sean Astin, Jeff Cohen, Ke Huy Quan, Kerri Green, Martha Plimpton, Robert Davi και Joe Pantoliano. 

Μαζί με τον Stephen Spielberg και τον Chris Columbus, που υπέγραψαν το σενάριο της ταινίας, στο reunion εμφανίστηκε και ο σκηνοθέτης Richard Donner.

Σε cameo εμφάνιση η Cindy Lauper, που είχε κάνει ένα πέρασμα στην ταινία, καθώς είχε γράψει και τη μουσική του σάουντρακ «The Goonies ‘R’ Good Enough» 

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, τα μέλη του καστ μίλησαν για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους ενώ θυμήθηκαν και στιγμές από την ταινία. Δεν δίστασαν, δε, ακόμα και να απαγγείλουν ατάκες από το μακρινό 1985.

Χαρακτηριστική στιγμή όταν ο Astin ερμήνευσε τον διάσημο μονόλογο «Troy’s Bucket» του ήρωά του Mikey.

Η ταινία The Goonies αποτελεί σημείο αναφοράς των 80s γι’ αυτό και δεν έχει γίνει ακόμα ένα αξιόλογο σίκουελ.

«Κάθε δύο χρόνια, έχουμε μια ιδέα, αλλά δεν κρατάει για πολύ. Το πρόβλημα είναι ότι ο πήχης είναι πολύ ψηλά σε αυτό το είδος, δεν νομίζω ότι μπορέσαμε πραγματικά να βρούμε μια ιδέα που να είναι καλύτερη από τα Goonies που κάναμε όλοι στη δεκαετία του ’80» είπε ο Spielberg.

Τα έσοδα από την προβολή του επεισοδίου Goonies – Reunited Apart θα δοθούν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

 

Με πληροφορίες του Rolling Stone, lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved