Η Anjelica Huston στην τηλεοπτική μεταφορά του «Towards Zero» της Agatha Christie

Anjelica Huston – ©Wikimedia Commons/Mingle Media TV
POP UP TEAM
/
10 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το BBC μεταφέρει στην τηλεοπτική οθόνη ακόμη ένα έργο της Agatha Christie, το «Towards Zero», σε διασκευή της υποψήφιας για BAFTA Rachel Bennett και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Olivier, Sam Yates.

Μάλιστα μαζί με την BritBox International εξασφάλισαν ένα καστ αστέρων, μεταξύ των οποίων, η βραβευμένη με Όσκαρ Anjelica Huston.


Η πλοκή
To «Towards Zero» εκτυλίσσεται γύρω από τη «δολοφονία μιας ηλικιωμένης χήρας σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι και συνδέει μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, μια μαθήτρια που κατηγορείται άδικα για κλοπή και τη ρομαντική ζωή ενός διάσημου τενίστα (Τζάκσον-Κοέν)».

Ποιοι συμμετέχουν
Το καστ αστέρων αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τους Τζάκι Κλουν, Τζακ Φάρινγκ, Καλίλ Μπεν Γκαρμπιά, Άνταμ Χούγκιλ και Όλιβερ Τζάκσον-Κοέν.

«Ήμουν από παλιά θαυμάστρια της Αγκάθα Κρίστι και αυτού του είδους των μυστηρίων δολοφονίας ενώ πάντα μου άρεσε η ιδέα να κάνω ταινίες στην Αγγλία» δήλωσε η Χιούστον.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον σκηνοθέτη Σαμ Γέιτς και αυτό το υπέροχο καστ. Είμαι επίσης χαρούμενη που θα υποδυθώ την έξυπνη και αξιαγάπητη λαίδη Τρεσίλιαν»

Σύμφωνα με το Deadline, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει γύρω από το Μπρίστολ και στην ακτή του Ντέβον.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved