Είδαμε την ταινία του Netflix “A Family Affair” με τους Nicole Kidman και Zac Efron

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
29 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η ταινία “A Family Affair” του Netflix, κυκλοφόρησε το 2024, είναι μια ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman, Zac Efron και Joey King. Η υπόθεση ακολουθεί την Zara (King), μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται ως βοηθός του διάσημου ηθοποιού Chris Gentry (Efron). Όταν η Zara ανακαλύπτει ότι η μητέρα της, Connie (Kidman), βγαίνει με τον Chris, η ζωή της αναστατώνεται.

Η ταινία έχει λάβει ανάμεικτες κριτικές από τους κριτικούς. Κάποιοι την επαινούν για το χιούμορ της, τις ερμηνείες των ηθοποιών και το ελαφρύ της θέμα, ενώ άλλοι την θεωρούν προβλέψιμη και κλισέ.

Όντως η ταινία είχε αρκετό χιούμορ χωρίς όμως να κρατάω το στομάχι μου από τα γέλια. Η Nicole Kidman και ο Zac Efron δίνουν πολύ καλές ερμηνείες και δίνουν πνοή στους χαρακτήρες τους. Από τη μία η Kidman αποδίδει εξαιρετικά την μητέρα η οποία έχει βάλει στην άκρη τη δική της ζωή ως «γυναίκα» και έχει θέσει σε προτεραιότητα τον ρόλο της ως «μητέρα». Ο Efron από τη μεριά του με πολύ σοβαρό ύφος κάνει τον απόλυτο «jackass» διάσημο και είναι ο πιο αστείος στην ταινία.

Το θέμα είναι ανάλαφρο και δεν έχει κάποιο τρομερό plot twist, παρόλο που αν και αθεράπευτα ρομαντική κομεντί, έχει ένα στοιχείο που γειώνει την ταινία στην πραγματικότητα. Η αποδόμηση του χαρακτήρα του πατέρα ο οποίος αν και νεκρός δεν παρουσιάζεται ως άγιος αλλά ως άνθρωπος με πολλές αδυναμίες που αγαπήθηκε πολύ από την οικογένειά του. Nice touch!

Η υπόθεση της ταινίες είναι εντελώς προβλέψιμη και ακολουθεί τη συνταγη κάιθε ρομαντικής κομεντί στο Χόλιγουντ, λες κι αν ακολουθήσουν άλλη δομή σεναρίου δεν θα βγει ταινία. Τα κλισέ καταντούν ενοχλητικά κάπως και η χημεία των δύο πρωταγωνιστών εμένα δεν με έπεισε, αντίθετα ένιωσα ότι γίνεται με το ζόρι.

All in all, εάν δεν έχετε ιδέα τι να δείτε το ΣΚ και θέλετε κάτι εντερλώς χαλαρό για να περάσει η ώρα σας η ταινία A Family Affair είναι ό,τι πρέπει.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved