«Μονομάχος 2»: Νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ

© Instagram/vanityfair
POP UP TEAM
/
2 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το Vanity Fair έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία «Μονομάχος 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τους Πολ Μέσκαλ και Πέδρο Πασκάλ να μονομαχούν στην αρένα. Η Κόνι Νίλσεν που εμφανίστηκε και στην πρώτη ταινία, καθώς και ο Ντένζελ Γουάσινγκτον στο ρόλο του εμπόρου όπλων, Μάκρινους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)

«Η ταινία αναφέρεται στο τι θα κάνουν οι άνθρωποι για να επιβιώσουν, αλλά και τι θα κάνουν για να κερδίσουν», εξήγησε ο Πολ Μέσκαλ στο Vanity Fair για την ταινία.

«Το βλέπουμε στην αρένα, αλλά και στον πολιτικό αγώνα που διεξάγεται έξω από την ιστορία του χαρακτήρα μου, όπου υπάρχουν άλλοι χαρακτήρες που αγωνίζονται για να κατακτήσουν τα ηνία της εξουσίας. Υπάρχει χώρος για ανθρωπιά; Υπάρχει χώρος για αγάπη, οικογενειακή σύνδεση; Και τελικά, θα ξεπεράσουμε ποτέ την απληστία και την επιθυμία για δύναμη; Αυτά τα πράγματα συχνά έρχονται σε άμεση σύγκρουση μεταξύ τους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)


Τη Λουσίλα υποδύεται η Κόνι Νίλσεν τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη ταινία. «Η τακτική του Ρίντλεϊ Σκοτ είναι πολύ ομαδική. Είναι πολύ ανοικτός σε ιδέες και παρεμβάσεις και για αυτό είναι σκηνοθέτης όνειρο για τον ηθοποιό. Σε ακούει και σε λαμβάνει υπόψη του όταν του μεταφέρεις τις ιδέες σου για τις σκηνές και το σενάριο. Βέβαια, πάντα ακολουθεί το ένστικτό του. Αυτό έκανε και στην πρώτη ταινία και για αυτό το λόγο ήξερε πως να αντιμετωπίσει έναν τύπο σαν τον Ράσελ Κρόου που του έλεγε ότι μόλις 23 σελίδες από το σενάριο αξίζουν και είχε τις δικές του ιδέες για το πώς θα έπρεπε να είναι η ταινία. Άλλος σκηνοθέτης θα του απαντούσε παράτα μας και κάνε στην άκρη για να συνεχίσουμε», σχολιάζει η Κόνι Νίλσεν για τον βετεράνο σκηνοθέτη.

Για τον δικό του ρόλο στην ταινία, εκείνον του στρατηγού Μάρκου Ακάκιου, μίλησε ο Πέδρο Πασκάλ. «Η ταυτότητα της ταινίας είναι συνυφασμένη με τον στρατηγό Μάξιμο και την κληρονομιά του. Δεν θα είχε νόημα αλλιώς», λέει.

Και συνεχίζει: «Ο Ακάκιος είναι ένας μαχητής που έχει εκπαιδευτεί από τον Μάξιμο και κατά συνέπεια ο ηθικός κώδικας εκείνου έχει μεταλαμπαδευτεί στη δική του εκπαίδευση και ύπαρξη. Βέβαια, είναι ένας άλλος άνθρωπος. Ο Μάξιμος είναι αυτός που είναι και δεν μπορείς να τον μιμηθείς. Ο Ακάκιος είναι ικανός για άλλα πράγματα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HIDDEN ⓗ (@hidden.ny)


Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε για το σενάριο της ταινίας, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, είναι ότι θα εξελίσσεται χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία επιστρέφουν και στο σίκουελ.

Μαζί με τον Πολ Μέσκαλ (Λούσιους) στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Φρεντ Χέτσινγκερ (αυτοκράτορας Γκέτα), Κόνι Νίλσεν (Λουσίλα), Πέδρο Πασκάλ (Μάρκος Ακάκιος), Ντένζελ Γουάσινγκτον (Μάκρινους), Τζόζεφ Κουίν (αυτοκράτορας Καρακάλα), Ντέρεκ Τζάκομπι (συγκλητικός Γράκχος) κ.α.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved