Brad Pitt: Με στολή πιλότου στην πίστα του Silverstone

POP UP TEAM
/
5 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) είναι φανατικός οπαδός της Formula 1. Ο διάσημος ηθοποιός παρακολούθησε για δεύτερη συνεχή χρονιά το βρετανικό Gran Prix, απολαμβάνοντας την εμβληματική πίστα του Silverstone Circuit, από το paddock στο Northampton της Αγγλίας. Ντυμένος με μία λευκή στολή πιλότου, ένα μαύρο τζάκετ και γυαλιά ηλίου ήταν χαμογελαστός και εγκάρδιος με τους θεατές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΕΤ, η παρουσία του σχετίζεται με την επερχόμενη ταινία της F1, καθώς εθεάθη επίσης να μπαίνει σε μία είσοδο που είχε την επιγραφή «Cast Green Room».

Στην πολλά υποσχόμενη παραγωγή των Apple Studios σε σενάριο Έχρεν Κρούγκερ (Ehren Kruger), ο Πιτ υποδύεται τον Σόνι Χέιζ, έναν πρώην οδηγό και αστέρι στη δεκαετία του΄90 που επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον Τζόσουα Πιρς, ένα ανερχόμενο ταλέντο που τον ενσαρκώνει ο Ντάμσον Ίντρις (Damson Idris).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόζεφ Κοσίνσκι (Joseph Kosinski) ενώ ο σταρ έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής μαζί με τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ (Jerry Bruckheimer) και τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον (Lewis Hamilton).

Το όνομα της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες θα ονομάζεται «Apex».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1)

Τη διανομή έχει αναλάβει η Warner Bros. Pictures, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου 2025 και στη Βόρεια Αμερική δύο ημέρες αργότερα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved