«Ο Διάβολος Φοράει Prada»: Ετοιμάζεται το sequel της επιτυχημένης ταινίας

The Devil Wears Prada (2006) – ©IMDb
POP UP TEAM
/
9 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Σύμφωνα με το Puck News, ετοιμάζεται sequel της επιτυχημένης ταινίας του 2006, «Ο Διάβολος Φοράει Prada».

Η Meryl Streep και Emily Blunt θα επιστρέψουν ως Miranda Presley και Emily Charlton αντίστοιχα.

Προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν η Anne Hathaway θα επαναλάβει το ρόλο της ως Andy Sachs αν και η αρχική παραγωγός της ταινίας Wendy Finerman και η σεναριογράφος Aline Brosh McKenna είναι και οι δύο επί του παρόντος μέσα στο νέο project σύμφωνα με το Variety.

O Διάβολος φοράει Prada – ©IMDb

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της πλοκής έχουν ήδη αποκαλυφθεί: Το σίκουελ πρόκειται να επικεντρωθεί στη Μιράντα, καθώς αντιμετωπίζει την παρακμή της άλλοτε ακμάζουσας εκδοτικής επιχείρησης περιοδικών. Στην πραγματικότητα, το μόνο άτομο που μπορεί να τη σώσει είναι η πρώην βοηθός της, η Έμιλι Μπλαντ, η οποία είναι τώρα υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυτελή Όμιλο Μόδας.

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν η Αν Χάθαγουεϊ έχει μιλήσει για το ενδεχόμενο ενός σίκουελ της ταινίας. «Δεν νομίζω ότι θα συμβεί ποτέ συνέχεια αυτής της ιστορίας», εξήγησε στο E! Νews τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, τόνισε πως είναι απίστευτα ευγνώμων για το πόσο αγαπητή εξακολουθεί να είναι η ταινία, προσθέτοντας: «Η ταινία ήταν τόσο ξεχωριστή επειδή ήμασταν μια δεμένη ομάδα, με αγάπη για αυτή τη δουλειά!».

Φέτος στα SAG Awards έγινε ένα άτυπο reunion για τις τρεις σταρ της ταινίας, όταν η Emily Blunt και η Anne Hathaway ανέβηκαν στη σκηνή δίπλα στη Meryl Streep.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved