Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ένα ταξικό δράμα και μια ισπανική κωμωδία μεταξύ των πρεμιέρων της επόμενης εβδομάδας.

POP UP TEAM
/
19 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Σιωπηλή Καμαριέρα

Παρά το γεγονός πως ο Μιγκέλ Φάους βρίσκεται μόλις στην πρώτη ταινία του, έχει καταφέρει να πείσει τον κορυφαίο σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ («Η Συμμορία των 11», «Magic Mike», «Σεξ, Ψέματα και Βιντεοταινίες») ώστε να γίνει ο παραγωγός του ντεμπούτου του. Στο οποίο, η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια οικιακή βοηθό από την Κολομβία, την Άννα, η οποία δουλεύει ακούραστα σε μία πολυτελή βίλα στην Κόστα Μπράβα για μία εύπορη οικογένεια που ασχολείται με το εμπόριο τέχνης. Παρασυρμένη από ψεύτικες υποσχέσεις για καλύτερες συνθήκες εργασίας μετά το καλοκαίρι, η Άννα πασχίζει να παραμείνει υπάκουη και διακριτική. Παρόλα αυτά, μία τυχαία συνάντηση με μία άλλη οικιακή βοηθό στη γειτονιά τής φανερώνει έναν κόσμο θερινών απολαύσεων.

Ομαδική Θεραπεία

Ισπανική κωμωδία υποψήφια για Γκόγια. Τρία παντρεμένα ζευγάρια που υποβάλλονται σε ψυχοθεραπεία καλούνται από την ψυχολόγο τους σε μια ομαδική συνεδρία. Θα βγάλουν σταδιακά τα άπλυτά τους στη φόρα σχετικά με τη φροντίδα των παιδιών, τη ζήλεια και το σεξ, ώσπου οι συζητήσεις τους παίρνουν μια παράξενη τροπή.

Η Φύση του Έρωτα

Γαλλική κομεντί της Μόνια Τσόκρι (“Babysitter”). Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μεταξύ μιας ευκατάστατης γυναίκας και ενός άντρα της εργατικής τάξης, οδηγεί το ζευγάρι στο να έρθει σε αντιπαράθεση με τις αξίες, τις ιδέες και την ηθική του. Βραβείο Σεζάρ καλύτερης ξένης ταινίας.

Ο Αρχηγός των Κατασκόπων

Κατασκοπικό θρίλερ με τον Άαρον Έκχαρτ. Μετά την έξοδό του από την αρχηγεία της CIA, εξαιτίας της τραγικής απώλειας της γυναίκας του και μυστικού πράκτορα, ο Μπεν επιστρέφει στην κατασκοπική δράση όταν λαμβάνει πληροφορίες πως, τελικά, ενδέχεται η σύντροφός του να ζει. Για να εξακριβώσει την αλήθεια, όμως, θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με έναν παλιό εχθρό.

Συμπέθεροι από Σόι

Οικογενειακή γαλλική κωμωδία. Η Αλίς και ο Φρανσουά στην προσπάθειά τους να παντρευτούν, κανονίζουν μια συνάντηση μεταξύ των πολύ διαφορετικών καταβολών και απόψεων οικογενειών τους. Μάλιστα, ειδικά για την περίσταση, η Αλίς προσφέρεται να κάνει εξετάσεις DNA για λογαριασμό των γονιών της. Τι είναι, ωστόσο, χειρότερο; Για ένα συντηρητικό αστό να μάθει πως δεν είναι 100% Γάλλος ή για ένα πατριώτη πωλητή αυτοκινήτων να συνειδητοποιήσει πως έχει γερμανική καταγωγή;

Η Φύλακας των Δράκων

Animated περιπέτεια με φόντο την αρχαία Κίνα. Κατά τη διάρκεια της Δυναστείας των Χαν, οι δράκοι εξορίζονται από το βασίλειο ύστερα από μία σύγκρουση με τους ανθρώπους. Χρόνια αργότερα η νεαρή Πινγκ φροντίζει τον Ντάνζι, έναν δράκο προστάτη ενός πολύτιμου και σπάνιου αυγού δράκου. Όταν τους ανακαλύψουν οι φύλακες του παλατιού, η Πινγκ και ο Ντάνζι θα αναγκαστούν να δραπετεύσουν από το παλάτι, με σκοπό να επιστρέψουν το σπάνιο αυγό στον ωκεανό για να σώσουν τους δράκους από τον αφανισμό.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved