It Ends With Us: Η Lively παραγκώνισε τον συμπρωταγωνιστή της στη σκηνοθεσία

POP UP TEAM
/
19 Αυγούστου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί κάτι να έχει πάρει το μάτι σου όμως όλο το ίντερνετ είναι κατά της Blake Lively, της άλλοτε αγαπημένης ηθοποιού. Αφορμή στάθηκε η νέα της ταινία It ends with us όπου η Lively υποδύεται μια γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια κακοποιητική σχέση.

Όσο ο συμπρωταγωνιστής της Τζάστιν Μπαλτόνι ενημερώνει τον κόσμο για θέματα κακοποίησης η Lively μιλάει για φλοράλ ρούχα και ειρωνεύεται δημοσιογράφο όταν τη ρωτάει τι θα έλεγε αν μια γυναίκα κακοποιημένη την πλησίαζε να της μιλήσει. Η ηθοποιός διερωτήθηκε αν το κοινό της χρειάζεται το κινητόι της ή την τοποθεσία της κάνοντας χιούμορ εκεί που προφανώς δεν χρειαζόταν.

Επιπλέον, Τζάστιν Μπαλντόνι φέρεται να ένιωσε παραγκωνισμένος από την Blake Lively, κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας «It Ends With Us».

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία και ανέλαβαν επίσης από κοινού τη σκηνοθεσία.

Ωστόσο, αυτό δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν, αφού όπως αναφέρει πηγή από την παραγωγή στο US Weekly: «Υπήρχαν δύο στρατόπεδα στην ταινία, η ομάδα της Blake και η ομάδα του Τζάστιν. Αυτός ο δημιουργικός αγώνας εξελίχθηκε σε αρνητική εμπειρία και για τους δύο και είχε ως αποτέλεσμα να μη μιλάνε πια».

Το ίδιο άτομο δήλωσε: «Ο Τζάστιν ένιωθε πληγωμένος και παραγκωνισμένος, ενώ η Μπλέικ έπαιρνε διάφορες αποφάσεις για την ταινία την τελευταία στιγμή, όπως αλλαγές στο σενάριο ή στη γκαρνταρόμπα, συχνά χωρίς να συμβουλευτεί τον Τζάστιν ή την ομάδα του».

«Ο Τζάστιν αισθάνθηκε ότι το όραμά του δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο της Blake και κατέπνιξε τη δημιουργικότητά του στο πλατό», συνέχισε η πηγή. Τόνισε μάλιστα, πως οι διαφορές τους ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Πριν λίγα 24ωρα, το καστ και το συνεργείο του It Ends With Us επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους πρωταγωνιστές, Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι, να μην έχουν καλές σχέσεις και η συνεργασία τους να πέρασε από σαράντα κύματα.

Ωστόσο, πηγές που επικαλείται το TMZ από την παραγωγή της ταινίας, θέλουν να τονίσουν ότι «δεν είναι όλοι με το μέρος της Lively» όπως πολλά πρακτορεία έγραψαν.

Ορισμένοι από εκείνους που εργάστηκαν στην ταινία στέκονται στο πλευρό του Μπαλντόνι, ο οποίος σκηνοθέτησε και συμπρωταγωνίστησε με την ηθοποιό στο ρομαντικό δράμα.

Tags :

Μοιράσου το ...