Ο Matthew McConaughey γυρνάει σε όλο το Τέξας και παραδίδει ο ίδιος 110.000 μάσκες

POP UP TEAM
/
26 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Μάθιου Μακόναχι όχι μόνο χαρίζει 110.000 μάσκες σε νοσοκομεία του Τέξας αλλά τις φορτώνει στο αγροτικό του αυτοκίνητο και τις παραδίδει ο ίδιος.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Καμίλα Άλβες Μακόναχι παρέδωσαν οι ίδιοι την προσφορά τους στα νοσοκομεία του Τέξας και ανέβασαν σχετική φωτογραφία στο Instagram. 

«Χάρη στο @lincoln για την προσφορά των 110 χιλιάδων μασκών εγώ και η Καμίλα βρισκόμαστε καθ’οδόν για να τις παραδώσουμε σε αγροτικά νοσοκομεία που τις έχουν ανάγκη σε ολόκληρο το Τέξας», έγραψε.

 

Το ζευγάρι έκανε μια άλλη μεγάλη δωρεά μασκών σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας τον Απρίλιο. Σε συνεργασία με την πρωτοβουλία BStrong της Μπέθανι Φράνκελ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Real Housewives of New York City», έδωσαν 80.000 μάσκες σε νοσοκομειακούς υπαλλήλους στο Όστιν και τη Νέα Ορλεάνη. 

Ο Μακόναχι μίλησε ακόμη και στον εορτασμό των αποφοίτων τάξεων του 2020 κατά τη διάρκεια των τελετών τους μέσω βίντεο λόγω του κορωνοϊού. 

Στο Instagram του, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα μήνυμα σε φοιτητές του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν ενώ εμφανίστηκε και στον «Good Morning America» μέσω βίντεο για να χαιρετήσει το Urban Assembly School για τη διαχείριση της κρίσης της έκτακτης ανάγκης στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Εκτός από τις ομιλίες και τις δωρεές, ο οσκαρισκός ηθοποιός και η οικογένειά του εξέπληξαν ένα γηροκομείο του Τέξας φιλοξενώντας μια βραδιά μπίνγκο τον Απρίλιο.

Ιδιαίτερα ενεργός κατά την περίοδο της πανδημίας, ο Μακόναχι είχε δημιουργήσει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ένα βίντεο με οδηγίες για το πώς μπορεί να φτιάξει κάποιος τη δική του μάσκα.

 

Πηγή: lifo.gr 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved