Άνα Ντε Άρμας: Η Κουβανή καλλονή που από κορίτσι του James Bond έγινε κορίτσι του Μπεν Άφλεκ

POP UP TEAM
/
26 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Tο νέο κορίτσι του Μπεν Άφλεκ, είναι μια κούκλα και βρέθηκε από την δύσκολη ζωή στην Κούβα, στην πρώτη γραμμή των σταρ του Χόλιγουντ.

bendearmes

Η Ανα ντε Άρμας μεγάλωσε στην εξωτική Κούβα έχει ισπανική καταγωγή από την μητέρα της. Ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική στην Ισπανία, ενώ ήταν 18 ετών.

Το 2019 ανακοινώθηκε ότι θα είναι το νέο Bond Girl, και αυτό είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της μέχρι σήμερα, αν και έχει κάνει πολλές ταινίες.

Ωστόσο, η πανδημία θα καθυστερήσει την προβολή της ταινίας που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Απριλίου.

Μέχρι να φτάσει στον Τζέιμς Μπόντ, η 32χρονη σήμερα Κουβανή ηθοποιός ήταν γνωστή για το ρόλο της στο “Blade Runner 2049”, όπου έπαιξε την Τζόι, στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Πέρα από το “Blade Runner” η ντε Αρμάς είχε παίξει στο “Hands of Stone” το 2016 με τον Ρόμπερντ ντε Νίρο, στο “War Dogs” και στο “Knock Knock” του 2015 με τον Κιάνου Ριβς και την Λορέντζα Ιτζο. Συνεργάστηκε ακόμη με την Έλεν Χαντ και τον Τζον Λεγκουιτζάμο στο “The Night Clerk”.

Η συνάντηση με τον Μπεν Άφλεκ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πέρυσι στα γυρίσματα του θρίλερ “Deep Water” και εντοπίστηκε για πρώτη φορά να κάνει διακοπές στην γενέτειρα της Ανα ντε Αρμας στην Αβάνα της Κούβας.

Αν και φήμες ήθελαν αρχικά την εξωτική Κουβανή ηθοποιό να έχει δεσμο με τον επίσης χωρισμένο Μπράντλεϊ Κούπερ, τελικά ήταν ο 47χρονος βραβευμένος με Οσκαρ Μπεν Αφλεκ που κέρδισε την καρδιά της.

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved