Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ο Joker επιστρέφει με την Gaga να θριαμβεύει!

©poster:Joker-Folie-a-deux
POP UP TEAM
/
3 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Joker» τερματίζει το ράλι από πρεμιέρες, που είχε ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα, καθώς δεκάδες αίθουσες σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται να υποδεχθούν το κοινό της ταινίας του Τοντ Φίλιπς «Joker: Τρέλα για Δύο», με τον Χοακίν Φίνιξ και την Lady Gaga.

Joker: Τρέλα για Δύο (“Joker: Folie à Deux”)

Μουσικοχορευτικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς, με τους Χοακίν Φίνιξ, Λέιντι Γκάγκα, Κάθριν Κίνερ, Μπρένταν Γκλίσον, Στιβ Κούγκαν κ.ά.

Δύο χρόνια αφού δολοφόνησε ζωντανά στην τηλεόραση τον Μάρεϊ Φράνκλιν, ο Άρθουρ Φλεκ, τρόφιμος ασύλου πλέον, ερωτεύεται τη μουσικο-θεραπεύτρια του ιδρύματος, τη Λι. Καθώς οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ψυχοπάθεια μέσω της μουσικής, οι οπαδοί του Άρθουρ δημιουργούν κίνημα προς απελευθέρωση του.

Μικροί Ήρωες σε Δράση (“Buffalo Kids”)

Οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων, ισπανικής παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Πέδρο Σολίς Γκαρσία και Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα.

Δύο αχώριστα ορφανά από την Ιρλανδία φτάνουν στη Νέα Υόρκη και ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι διασχίζοντας την Άγρια Δύση, όπου θα γνωρίσουν έναν καινούργιο φίλο και θα έρθουν αντιμέτωπα με τρομερούς αντιπάλους.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας