Batman: Αυτός ο ηθοποιός θα τον ενσαρκώσει μέτα από 30 χρόνια

POP UP TEAM
/
24 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός που για πολλούς υπήρξε ο καλύτερος Batman όλων των εποχών επιστρέφει στην Γκόθαμ Σίτι.

 Aν ο Christian Bale ήταν εκείνος που ανέσυρε από τα σκοτεινά βάθη του Batman τον προβληματικό του χαρακτήρα, ο Michael Keaton ήταν εκείνος που πρώτος μας έδειξε την πολυπλοκότητα της ψυχής του “σκοτεινού ιππότη”: τόσο αστείος, όσο και σκοτεινός, τόσο ψυχοπαθής, όσο και ψύχραιμος. Τον δεύτερο αναμένεται να δούμε να φορά ξανά την στολή του ανθρώπου-νυχτερίδα και να επιστρέφει στην Γκόθαμ Σίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Wrap, ο Keaton βρίσκεται σε συζητήσεις με την Warner Bros. και τον Zack Snyder που έχει αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας The Flash, σε σκηνοθεσία Andrés Muschietti (“Το Αυτό”) με τον Ezra Miller στον ομώνυμο ρόλο και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα αναμένεται να έρθουν σε συμφωνία.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν ο ρόλος του Batman θα είναι μεγάλος στο φιλμ ή αν θα είναι κάποια cameo εμφάνιση, ενώ λίγα στοιχεία έχουν γνωστοποιηθεί σχετικά με την υπόθεση της ιστορίας. Όπως αναφέρεται στο The Wrap, ο Flash θα προσπαθήσει να σώσει τη μητέρα του από τον θάνατο και γι’ αυτό, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο, όπου θα συναντήσει μεταξύ άλλων και τον Batman, ο οποίος θα είναι κατά 30 χρόνια μεγαλύτερός του.

Να θυμίσουμε ότι αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Keaton θα υποδυθεί τον Batman/Bruce Wayne μετά τα 90s και τις ταινίες “Μπάτμαν” (1989) και “Ο Μπάτμαν Επιστρέφει” (1992) δια χειρός του Tim Burton.

http://youtu.be/VRqa47-jv0M

http://youtu.be/TlbtLfWvFbo

 

Mε πληροφορίες από esquire

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved