Τι συμβαίνει με την ταινία ‘365 Days’ στο Netflix;

POP UP TEAM
/
3 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει στα  social media το ερωτικό δράμα “365 Dni” ή “365 Days” που παίζεται στο Netflix και που βρισκόταν για αρκετό καιρό στην Νο.1 θέση του Top 10 της πλατφόρμας (σήμερα είναι στο Νο2) στις περισσότερες χώρες (και στην Ελλάδα).

Το φιλμ είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Blanka Lipinska και αφορά μία πολωνή κοπέλα, η οποία είναι παγιδευμένη σε μια αδιάφορη σχέση και πέφτει θύμα ενός αρχιμαφιόζου της Σικελίας που την απαγάγει και της δίνει περιθώριο 365 μέρες για να τον ερωτευτεί. Πρόκειται για μια ταινία με αρκετή βία και ένα άκρως ερωτικό περιεχόμενο, με πολλούς μάλιστα να την χαρακτηρίζουν και ως σοφτ πορνό.

Εκείνο που έχει κάνει εντύπωση, είναι το γεγονός ότι οι ερωτικές σκηνές στην ταινία είναι τόσο αληθοφανείς, που όποιος την έχει παρακολουθήσει θεωρεί ότι το σεξ μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών συνέβη στην πραγματικότητα.

gepcmmgv7r2duo4phzy2je6fkkj

Το ‘365 days’, έλαβε άσχημες κριτικές όταν πρωτοκυκλοφόρησε, και μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως μια κακή αντιγραφή του “50 Αποχρώσεις του Γκρι”, το οποίο επίσης πάτωσε όσον αφορά τις κριτικές. Αυτό όπως φαίνεται δεν πτόησε το κοινό του Netflix, καθώς η πολωνική ταινία σπάει ρεκόρ τηλεθέασης, παρά το γεγονός ότι είναι μόνο λίγες μέρες διαθέσιμη στην πλατφόρμα. 

Ο Michele Morrone, πρωταγωνιστής της ταινίας, τον οποίο πολλοί αποκάλεσαν ως τον καινούργιο mister Γκρέι, πρόσφατα χρησιμοποίησε το Instagram για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους όσον αφορά τις ερωτικές σκηνές που έχει στην ταινία με την συμπρωταγωνίστρια Anna Maria Sieklucka, λέγοντας: “Oι ερωτικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστριά μου Anna Maria Sieklucka, φαίνονται αληθινές επειδή είμαστε καλοί ηθοποιοί. Το ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν πραγματικές, αλλά δεν είναι.”

Σύμφωνα με τους κριτικούς, οι δημιουργοι της ταινίας ωραιοποίησαν μια εγκληματική πράξη, πρόσθεσαν αρκετές σεξουαλικές σκηνές, σε κάτι που κατά τα άλλα είναι άθλιο σεναριακά και σκηνοθετικά. …

http://youtu.be/-p0sfReeiUk

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved