Brad Pitt: Αυτός είναι ο επόμενος κινηματογραφικός ρόλος του

POP UP TEAM
/
17 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο χολιγουντιανός σταρ επιβιβάζεται σε τρενάκι του τρόμου στο Τόκιο.

Έχοντας κερδίσει το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του -Β’ ανδρικού ρόλου για την ταινία “Κάποτε στο Χόλιγουντ” (2019) του Quentin Tarantino και έχοντας μεταπηδήσει με επιτυχία στο παιχνίδι της κινηματογραφικής παραγωγής την τελευταία πενταετία, ο Brad Pitt διανύει μία από τις πιο φορμαρισμένες περιόδους της μεγάλης διαδρομής του στο σελιλόιντ. Ποιος θα είναι ο επόμενος ρόλος του;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, ο 56χρονος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του David Leitch -σε περίπτωση που σου διαφεύγει είναι ο σκηνοθέτης των Atomic Blonde με την Charlize Theron, Deadpool 2 και Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw- με τίτλο Bullet Train.

Πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου, με την ιστορία του να είναι βασισμένη στο δημοφιλές ιαπωνικό βιβλίο Maria Beetle του Kotaro Isaka, όπου μία ομάδα πληρωμένων δολοφόνων βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα εν κινήσει τρένο στο Τόκιο. Ο Pitt λέγεται ότι θα υποδυθεί έναν Αμερικανό δολοφόνο ονόματι Ladybug.

Αν και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το σενάριο που γράφει ο Zak Olkewicz (Fear Street) δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, το Bullet Train περιγράφεται από κριτικούς ως ένας συνδυασμός του Speed με τον Keanu Reeves και του Non-Stop με τον Liam Neeson.

Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- το φθινόπωρο.

 

Με πληροφορίες από esquire

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved