Πάμε σινεμά με 6 ταινίες- Εσύ ποια επιλέγεις;

POP UP TEAM
/
20 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Έξι νέες ταινίες και τρεις επανεκδόσεις κλασικών φιλμ έκαναν πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Ιουλίου στα θερινά σινεμά και στις κλειστές αίθουσες της χώρας. Η ταινία που ξεχωρίζει είναι “Ο διαφορετικός κύριος Κόπερφιλντ”, διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος του Καρόλου Ντίκενς.

Ο διαφορετικός κύριος Κόπερφιλντ

Η πασίγνωστη ιστορία του David Copperfield ιδωμένη από την χιουμοριστική της πλευρά σε μία κωμωδία με τον Dev Patel στον ομώνυμο ρόλο. Η ταινία διηγείται την ιστορία του David ο οποίος μένει ορφανός από πολύ νωρίς και παρά τις δυσκολίες κατορθώνει να γίνει συγγραφέας στην Βικτωριανή Αγγλία.

Παρί

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Siamak Etemadi είναι ένα υπαρξιακό δράμα που επαναπροσδιορίζει τις έννοιες του “ξένου”, της “πατρίδας” και της “επανάστασης” και λαμβάνει χώρα στην Αθήνα. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τις αγωνιώδεις προσπάθειες μίας Ιρανής μητέρας ονόματι Παρί να βρει τον γιο της.

http://youtu.be/6duRFYpq5wI

Παράθυρο στη θάλασσα

Με φόντο το μαγευτικό ελληνικό νησί της Νισύρου, όπου ο ήλιος λάμπει σε ένα επιβλητικό ηφαίστειο, ξεδιπλώνεται μία δυναμική και ελπιδοφόρα ιστορία για την αγάπη, την απώλεια και το να αντιμετωπίζεις τη ζωή χωρίς φόβο, απλά με το να στηρίζεσαι σε κάποιον άλλον. Πρωταγωνιστικό δίδυμο, ο δικός μας Ακύλλας Καραζήσης και η Emma Suárez. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Miguel Ángel Jiménez

Παράθυρο στη θάλασσα | trailer (Greek subs) from heretic on Vimeo.

Νέοι είστε και φαίνεσθε

Ο Pierrot, ο Mimile και ο Antoine τρεις παιδικοί φίλοι 70 καλοκαιριών, συνειδητοποιούν ότι ο μόνος γνωστός τρόπος για να αποφύγουν το θάνατο είναι να γεράσουν – και είναι αποφασισμένοι να το κάνουν με στυλ.

http://youtu.be/CWhX1NMi7-g

Όταν ανθίζει η νιότη

Παρουσιάζει την ιστορία της Ιταλίας, από τη δεκαετία του ’80 έως σήμερα, γύρω από τη ζωή των τεσσάρων φίλων, του Τζούλιο, της Τζέμα του Πάολο και του Ρικάρντο μέσα από τη διάρκεια 40 ετών αγάπης, φιλοδοξιών, επιτυχίας και αποτυχιών.

http://youtu.be/MNN4YAiPqEk

Ο Γαμπρούλης μας

Η γυναίκα του θέλει να τον χωρίσει και απαγορεύει στους γονείς της να τον ξαναδούν. Τα πεθερικά του όμως προτιμούν αυτόν για γαμπρό τους και θα κάνουν τον παν για να μην τον αφήσει η κόρη τους

http://youtu.be/NFYqFnQBf1w

Το κυνήγι του κλέφτη

Ένας απόμαχος κλέφτης κοσμημάτων πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του όταν κινεί αδίκως υποψίες πως έχει επιστρέψει στο παλιό του επάγγελμα. Οι Cary Grant και Grace Kelly πρωταγωνιστούν στην κλασική ταινία του Alfred Hitchcock που γυρίστηκε στη Νότια Γαλλία.

http://youtu.be/sdB3emzreFc

Οι 12 ένορκοι

Στην αίθουσα ενός δικαστηρίου, ένα 18χρόνο αγόρι από την Ισπανία καταδικάζεται σε θανατική ποινή για τη δολοφονία του πατέρα του. Ο δικαστής, καλεί τους δώδεκα ενόρκους να αποσυρθούν για να βγάλουν την ετυμηγορία τους. Για να εκτελεστεί όμως ο 18χρονος κατηγορούμενος θα πρέπει να συναινέσουν και οι δώδεκα ένορκοι. Το καθηλωτικό δικαστικό δράμα αποτέλεσε την πρώτη κινηματογραφική δουλειά του κορυφαίου Αμερικανού σκηνοθέτη Sidney Lumet, με πρωταγωνιστή τον Henry Fonda.

http://youtu.be/9No1SqKGFLc

Αλγέρι

Στη συνοικία Κάσμπα του Αλγερίου, ένας Γάλλος κλέφτης κοσμημάτων μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας, ενώ προκαλεί την ερωτική αντιζηλία δυο γυναικών. Το remake του Pepe Le Moko σε σκηνοθεσία του John Cromwell ήταν υποψήφιο για 4 βραβεία Όσκαρ το 1938.

http://youtu.be/vGFFItr9_8I

 

Με πληροφορίες από esquire

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved