Renee Zellweger: Γιατί εξαφανίστηκε για έξι ολόκληρα χρόνια από το Χόλιγουντ

POP UP TEAM
/
17 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Φέτος ήταν η χρονιά της Ρενέ Ζελβέγκερ, καθώς για πρώτη φορά κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείας Ερμηνείας, για το ρόλο της Τζούντι Γκάρλαντ στην ομώνυμη ταινία («Τζούντι»). Το βραβείο της Ακαδημίας επισφράγισε τη θριαμβευτική επάνοδό της στον κόσμο του θεάματος, από τον οποίο επέλεξε η ίδια να αποσυρθεί για έξι ολόκληρα χρόνια χωρίς να εξηγήσει ποτέ ακριβώς το γιατί.

Σύμφωνα με αφιέρωμα του TheTalko στην οσκαρική ηθοποιό, τα αίτια της μακροχρόνιας παύσης της μπορούν να αναζητηθούν ήδη στα παιδικά της χρόνια, όταν έμαθε από τους γονείς να φυλάει την προσωπική ζωή της σαν κόρη οφθαλμού. «Η γενιά μας είναι η τελευταία που προσδοκά να έχει ιδιωτική ζωή» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η 51χρονη σήμερα ερμηνεύτρια, που επιμένει μέχρι τώρα να απέχει από τα social media.

«Η γενιά μας είναι η τελευταία που προσδοκά να έχει ιδιωτική ζωή»

Όταν λοιπόν άρχισε να χτίζεται το όνομά της, μέσα από καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες όπως η «Τζέρι Μαγκουάιρ» και αργότερα η σειρά ταινιών της «Μπρίτζετ Τζόουνς», του ρόλου που την καθόρισε όσο κανένας άλλος, ένιωσε ότι η ζωή της βρέθηκε κάτω από το μικροσκόπιο και άρχισε να επιβαρύνεται η ψυχική υγεία της. Την κυρίευσε η παράξενη αίσθηση ότι είναι η «σωσίας» του εαυτού της, ότι ακόμα και αφού ο σκηνοθέτης φώναζε «Cut!», συνέχιζε να υποδύεται κάποιον ρόλο.

 Όπως θα αποκάλυπτε χρόνια αργότερα, ο θεραπευτής της παρατήρησε «ότι περνούσα το 99% της ζωής μου σαν μια δημόσια περσόνα και ζούσα μόνο ένα μικροσκοπικό κλάσμα της αληθινής ζωής μου». Η απόφασή της τελικά να απομακρυνθεί για λίγο από το Χόλιγουντ αποδείχθηκε σοφή, αν και ίσως ούτε η ίδια περίμενε ότι θα κρατούσε τόσο.

«Ήμουν χαρούμενη, άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου» θυμάται η ηθοποιός, που φαίνεται ότι επέστρεψε με γεμάτες τις μπαταρίες της, για να διοχετεύσει όλο το πάθος και την εμπειρία της στον ρόλο της θρυλικής ηθοποιού, τραγουδίστριας και χορεύτριας Τζούντι Γκάρλαντ.

Τελικά, ένας λόγος που αφιέρωσε το Όσκαρ στους γονείς της ήταν, ενδεχομένως, και το γεγονός ότι ανάμεσα στα πολύτιμα μαθήματα ζωής που της έδωσαν ήταν να απομακρύνεται από μια κατάσταση προτού καεί.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved