Εκτός εαυτού ο Μίκι Ρουρκ: “Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα σε ξεφτιλίσω άγρια”

POP UP TEAM
/
20 Ιουλίου, 2020

Ο Μίκι Ρούρκ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο καλό θα ήταν να μην τους αφήσει ποτέ κανείς μόνους στο ίδιο δωμάτιο. Ειδικά όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram του Μίκι Ρουρκ με την οποία εξαπολύει δριμύτατη επίθεση, στον Ντε Νίρο ισχυριζόμενος ότι τον χαρακτήρισε «ψεύτη» στις εφημερίδες.

Ο Μίκι Ρουρκ το περασμένο φθινόπωρο είχε δηλώσει ότι ο Ντε Νίρο, με τον οποίο πρωταγωνίστησε στο «Δαιμονισμένο Άγγελο» του Άλαν Πάρκερ το 1987, τον εμπόδισε να συμμετάσχει στην ταινία «Ο Ιρλανδός» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Στην ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Μίκι Ρούρκ, υπόσχεται στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο πως την επόμενη φορά που θα τον συναντήσει, «θα τον ξευτιλίσει».

«Εϊ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σωστά, σε σένα μιλάω, βρωμοκλαψιάρη. Ένας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι πριν λίγους μήνες δήλωσες στις εφημερίδες: “Ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης και λέει μαλ@@@”. Άκου, κύριε σκληροτράχηλε του σινεμά, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και το έκανε σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη, όταν σε δω μπροστά μου, ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου κι όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω άγρια 100%. Μίκι Ρουρκ, Μάρτυς μου ο Θεός».

Να σημειωθεί πως αντιπάθεια που υπάρχει ανάμεσα τους, χρονολογείται από το 1987 και στην συνεργασία που είχαν στην ταινία «Δαιμονισμένος Αγγελος». Ο σκηνοθέτης της ταινίας Αλαν Πάρκερ είχε δηλώσει στο ABC News, to 1987, πως η συνεργασία με τον Ρουρκ ήταν ένας «εφιάλτης».

 

Πηγή: Indiewire

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved