Η Volkswagen του Κλιφ υπολογίζεται πως θα δημοπρατηθεί στις 30.000 δολάρια και η Cadillac του Ρικ στις 55.000 δολάρια

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα αυτοκίνητα της ταινίας «Κάποτε στο Χόλιγουντ» στη μεγάλη δημοπρασία που θα δημοπρατηθούν συνολικά 850 props από σπουδαίες ταινίες.

pitthollyu4

Συγκεκριμένα, θα βγει στο σφυρί το κράνος του Maverick Τομ Κρουζ από το «Top Gun», την κάμερα με την οποία ο Αλφρεντ Χίτσκοκ γύρισε το making of του «Vertigo», τα γάντια του μποξ του Ρόκι Μπαλμπόα, μέχρι και το κοστούμι που φορούσε ο Αλ Πατσίνο ως Μάικλ Κορλεόνε όταν πήγε στο Μαϊάμι, στον «Νονό». Το ακριβότερο prop προς πώληση είναι η μακέτα του Νοστρόμο από το «Alien», με φημολογούμενη τιμή εκκίνησης μεταξύ 300.000 και 500.000 δολαρίων.

Ανάμεσά τους, βγαίνουν προς πώληση δυο πανέμορφα και θρυλικά αυτοκίνητα, εκείνα που οδήγησε εκτεταμένα στο «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» ο Μπραντ Πιτ, ως Κλιφ Μπουθ: το δικό του, ένα Karmann Ghia της Volkswagen, του 1966, μικρό, νευρικό, στρογγυλεμένο και γαλάζιο, με τιμή να υπολογίζεται στα 30.000 δολάρια.

carhollyonce

Φυσικά και εκείνο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο / Ρικ Ντάλτον, στο τιμόνι του οποίου καθόταν επίσης ο Κλιφ, μια και ο Ρικ είχε χάσει το δίπλωμά του γιατί οδηγούσε μεθυσμένος, μια πλατιά, κίτρινο παλ, κρεμένιο, Cadillac Coupe de Ville, του 1966 κι αυτή, με προβλεπόμενη τιμή τα 55.000 δολάρια.

leopithol7

Η δημοπρασία θα γίνει από στις 26 και 27 Αυγούστου και χρειάζεται μόνο μια εγγραφή και φυσικά πολλά χρήματα διαθέσιμα.

Με πληροφορίες από Athensvoice