Έλεν Μίρεν: Αγνοείστε οποιονδήποτε κρίνει την εμφάνισή σας, ειδικά αν είναι κάποιος ανώνυμο μίζερο φρικιό

POP UP TEAM
/
26 Ιουλίου, 2020

Στη διάρκεια της σχεδόν 50 ετών καριέρας της, η Έλεν Μίρεν έχει καταφέρει με το ταλέντο, την ιδιοσυγκρασία και το χιούμορ της να κατακτήσει την θεατρική σκηνή, τις κινηματογραφικές οθόνες, αλλά και τον χώρο των μίντια αφού οι συνεντεύξεις της συνιστούν κάθε φορά μάθημα ζωής και tutorial σωστής celebrity συμπεριφοράς. 

Πριν λίγες ημέρες, στο πλαίσιο βράβευσής της στο Χόλιγουντ, αφού χαρακτήρισε τον εαυτό της “την πιο μοχθηρή από τις μοχθηρές γυναίκες” -ένα έμμεσο σχόλιο στον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποία επανειλημμένα έχει κατακρίνει- αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό και μερικές συμβουλές της για τη ζωή.

“Θα σας δώσω τις 5 κορυφαίες συμβουλές μου για να τα βγάλετε πέρα στη ζωή, επειδή, προφανώς, ξέρετε είμαι αρκετά μεγάλη οπότε έχω ζήσει αρκετή ζωή πριν. Παρακαλώ διαδώστε τις ελεύθερα” ανέφερε χαρακτηριστικά η βραβευμένη με Όσκαρ και Τόνι ηθοποιός.

Αυτές είναι οι συμβουλές της:

1. Ποτέ μην πίνετε αλκοόλ εκτός κι αν γιορτάζετε κάτι, είστε ταραγμένοι για κάτι ή είναι μια μέρα που τελειώνει με το γράμμα “Y”. Και ποτέ μην πίνετε όταν οδηγείτε. 

2. Δεν υπάρχουν κανόνες στην αγάπη -εγώ δεν πιστεύω- αλλά μην βιαστείτε να παντρευτείτε, ειλικρινά. Παντρεύτητα τον Taylor πολύ αργότερα στη ζωή μου και δούλεψε μια χαρά. Δώστε στον σύντροφό σας ελευθερία και στήριξη να πετύχει τους στόχους του. Πολύ σημαντικό και είναι αμφίδρομο, ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες. 

3. Στο μπλακτζακ, πάντα να σπας τους άσους, τα οχτάρια και τα εννιάρια. Πιστέψτε με βελτιώνει τις πιθανότητες.

4. Να επικοινωνείτε με τους φίλους σας καθημερινά, δεν εννοώ στο Facebook. Καλύτερα να έχετε τρεις καλούς φίλους παρά 300 στα social media. Φίλους στους οποίους μπορείτε πραγματικά να μιλήσετε. 

5. Και τέλος, αγνοείστε οποιονδήποτε κρίνει την εμφάνισή σας, ειδικά αν είναι κάποιος ανώνυμο μίζερο φρικιό, που σαν κατασκοπεύει στο διαδίκτυο ή ένας πρησμένος, στενόμυαλος με χέρια δεινοσαύρου υποψήφιος για πρόεδρος.

 

Με πληροφορίες από Elle , Vanity Fair , lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved