Ο Bradley Cooper και η Lady Gaga έχουν απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας. Από τη μία η ταινία A Star is Born, από την άλλη το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ τους και οι χωρισμοί τους από τις σχέσεις τους, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τα ονόματά τους πλάι πλάι στις gossip στήλες. Αυτή τη φορά, οι δυο τους ακούγεται ότι θα πρωταγωνιστήσουν ξανά σε ταινία και μάλιστα θα υποδυθούν το ζευγάρι.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το HollywoodLife, η Lady Gaga θα λάβει μέρος στο Guardians of the Galaxy 3 μαι μάλιστα θα υποδυθεί την αγαπημένη του Bradley Cooper.

Ανώνυμη πηγή δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι υπάρχουν σκέψεις η Gaga να δανείσει τη φωνή της στην Lylla, η οποία θα είναι η αγαπημένη του Rocket Raccoon (Cooper) στην ταινία της Marvel που θα βγει το 2021.

Εδώ και μήνες γίνεται χαμός στα social media με πολλούς φαν να ζητούν μία ακόμα ταινία με πρωταγωνιστές Cooper-Gaga, λόγω της καταπληκτικής χημείας μεταξύ τους.

Σε συνεντεύξεις και βίντεο έχουν προβληθεί όλες εκείνες οι φορές που η Gaga και ο Cooper έδειχναν να είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφοι