Το «The Godfather Part III» επανακυκλοφορεί σε νέα εκδοχή και με διαφορετικό τέλος

POP UP TEAM
/
5 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το διάσημο φιλμ ‘Ο Νονός 3’ επιστρέφει με νέο φινάλε από τον Φράνσις Φόρντ Κόπολα.

Η Paramount Pictures βρίσκεται σε διαδικασία νέας επεξεργασίας και αποκατάστασης του φινάλε του Νονού 3 του Φράνσις Φορντ Κόπολα, ανέφερε το στούντιο σε δήλωσή του. 

Η ταινία, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 1990, θα ξανακυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο με νέο τίτλο, «Ο Κώδικας του Νονού: Ο Θάνατος του Μάικλ Κορλεόνε». 

«Ο Νονός του Μάριο Πούζο με τον νέο τίτλο είναι μια αναγνώριση στο έργο του συγγραφέα και των αρχικών προθέσεων μας, που τελικά κυκλοφόρησε ως «Ο Νονός 3», ανέφερε ο Κόπολα.

«Για αυτήν την έκδοση του φινάλε, δημιούργησα νέα αρχή και νέο τέλος, και ξανάφτιαξα μερικές σκηνές, φωτογραφίες και μουσικά στοιχεία. Με αυτές τις αλλαγές και το αποκατεστημένο υλικό και τον ήχο- για μένα- είναι πιο κατάλληλη η κυκλοφορία του (ξεχωριστά από) «Ο Νονός» και «Νονός 2» και είμαι ευγνώμων στον Τζον Γιανόπουλος και την Paramount που μου επέτρεψαν να το ξαναδοκιμάσω».

Η τρίτη ταινία κυκλοφόρησε 16 χρόνια μετά τον «Νονό 2» και επικεντρώθηκε σεναριακά στη μάχη του Μάικλ Κορλεόνε να νομιμοποιήσει τις επιχειρήσεις του και να απεγκλωβίσει την οικογένειά του από το συνδικάτο του εγκλήματος. 

Ο Αλ Πατσίνο πρωταγωνίστησε ως Μάικλ Κορλεόνε και η ταινία βρέθηκε υποψήφια για 7 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθέτη και του Καλύτερου Ηθοποιού Β’ ανδρικού ρόλου για τον Άντι Γκαρσία.

Δείτε το trailer της αρχικής έκδοσης:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved