Hugh Grant: 5 ταινίες του που θα αποκαταστήσουν την πίστη σου στο ρομαντισμό

POP UP TEAM
/
14 Ιουνίου, 2021

Ο Hugh Grant είναι ακαταμάχητος. Ο Βρετανός ηθοποιός με το φλεγματικό χιούμορ έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις πιο αγαπημένες ρομαντικές κομεντί. 

Music and Lyrics

Η γοητεία του Hugh Grant δεν μπόρεσε να αφήσει ασυγκίνητη την Drew Barrymore. Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση που εξελίσσεται μεταξύ ενός πρώην ειδώλου της ποπ μουσικής και μιας επίδοξης συγγραφέως καθώς προσπαθούν να συνθέσουν ένα τραγούδι για μια ντίβα της pop. Αρκετά νάρκισσος αλλά με έμφυτο ερωτισμό, ο Hugh Grant είναι τέλειος ως Alex Fletcher.

http://youtu.be/4C6sSZlVKZE

Two Weeks Notice

Ο Hugh Grant παίζει το ρόλο ενός αλαζόνα δισεκατομμυριούχου που είναι ταυτόχρονα αφελής. Απέναντί του, η Sandra Bullock στον ρόλο της δίκαιη δικηγόρου. Η ταινία άνοιξε στο Νο. 2 στο αμερικανικό Box Office, κερδίζοντας 14.328.494 $ το πρώτο Σαββατοκύριακο.Ο Grant ήταν απολύτως γοητευτικός.

http://youtu.be/1YG-vYfz8yM

Bridget Jones’s Diary

Ο ηθοποιός υποδύθηκε με επιτυχία τον ρόλο του Καζανόβα Daniel Cleaver. Πολλές “αναιδείς” ατάκες του Daniel Cleaver προήλθαν από τον ίδιο τον Hugh Grant, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος να αυτοσχεδιάσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ή να είναι απλά ο εαυτός του.

http://youtu.be/PYPK3jPZkYI

Notting Hill

Η απόλυτη ρομαντική ταινία με πρωταγωνιστές τους Hugh Grant και Julia Roberts γυρίστηκε στο Notting Hill του Λονδίνου. Η ταινία κέρδισε ένα BAFTA, προτάθηκε σε άλλες δύο κατηγορίες και απέσπασε μερικά ακόμη βραβεία, όπως το British Comedy Award κι ένα Brit Award για το soundtrack. Ο ρόλος του Grant ως ένας αδέξιος ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στο Λονδίνο θα είναι πάντα ένας από τους αγαπημένους μας.

http://youtu.be/4RI0QvaGoiI

Four Weddings And A Funeral

Ο Hugh Grant ήταν απόλυτα γοητευτικός ως Charles, ένας καλός αλλά κοινωνικά αδέξιος άντρας που ζει στο Λονδίνο. Η ερμηνεία του Hugh Grant απογείωσε την καριέρα του και η ταινία βρήκε τη θέση της στην pop culture.

http://youtu.be/g-HeV8Z6iXc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved