Warner Bros.: Xρυσάφι στα πόδια του Joaquin Phoenix για την τριλογία του Joker

POP UP TEAM
/
18 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε μία Joker τριλογία;

Όλοι περίμεναν πως το Joker θα είναι ένα καλλιτεχνικό επίτευγμα με τον Joaquin Phoenix. Τελικά, μπορεί να υπήρξαν αρκετές γκρίνιες για τη σκηνοθεσία του Todd Phillips, κανείς όμως δεν μπορούσε να πει το οτιδήποτε για το ερμηνευτικό ρεσιτάλ του Αμερικανού ηθοποιού. Αυτό, όμως, προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο τρόπος που η ταινία -μία διαφορετική super hero movie όπου απολύτος και μοναδικός πρωταγωνιστής είναι ο supervillain- γκρέμισε το box office παγκοσμίως.

Ο Joker/Arthur Fleck του Joaquin Phoenix, ένας τρομερά αληθινός χαρακτήρας που σε έκανε παράλληλα να νιώθεις τρομερά άβολα καθώς τον παρακολουθείς, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που βγήκε. Τώρα, η Warner Bros. θέλει να επαναλάβει το μεγάλο κόλπο, αφού όλα δείχνουν ότι βρήκε τη χήνα που γεννά χρυσά αυγά. Τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζει η The Mirror.

“O Phoenix που κέρδισε ένα σωρό βραβείο για την ερμηνεία του διάσημου χαρακτήρα των κόμικς, βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει” γράφει ο συντάκτης του βρετανικού tabloid, πριν συνεχίσει: “Μία πηγή μου αποκάλυψε ότι αρχικά ο Joaquin ένιωθε πως η ταινία δεν μπορεί να έχει sequel. Τώρα, όμως, έχει αλλάξει το μυαλό του, αφού λέει ότι θέλει να παίξει ξανά τον χαρακτήρα, παρ’ όλες τις αντιπαραθέσεις που δημιούργησε η ταινία πέρυσι…”.

Τρεις ταινίες σε τέσσερα χρόνια

http://youtu.be/cLVNJ50vCDI

Πέρα, όμως, από τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του Αμερικανού ηθοποιού σχετικά με τον Joker, τι είναι εκείνο που μπορεί να τον δελεάσει να επαναλάβει τον θρίαμβο; Όπως αναφέρουν οι πηγές, η Warner Bros. είναι έτοιμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ρίξει χρυσάφι στα πόδια του Phoenix – ή αλλιώς 50 εκ. δολάρια για να ολοκληρώσει την τριλογία.

Έτσι, φαίνεται, ότι με παραγωγό τον Bradley Cooper και σκηνοθέτη τον Todd Phillips θα έχουμε άλλα δύο Joker έως το 2024. Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, η παχυλή αμοιβή όμως σε συνδυασμό με με την αγάπη του κοινού για τον supervillain φαίνεται ότι έκανε τον Phoenix να πέσει με τα μούτρα. Οι φήμες τον θέλουν να έχει ήδη καταπιαστεί με το σενάριο και την εξέλιξη του project. Άλλωστε, ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε μία τριλογία ενός τόσο πετυχημένου project;

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved