Kristen Stewart: Η δυσκολία της στον ρόλο της Πριγκίπισσας Diana

POP UP TEAM
/
13 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η γνωστή ηθοποιός αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές της επόμενης χρονιάς!

Μπορεί γενικότερα ο Covid να κατέστρεψε κινηματογραφικά το 2020, όμως σίγουρα υπάρχουν πολύ μεγάλες ελπίδες για την επόμενη χρονιά και ανάμεσα στις υπόλοιπες παραγωγές που έχουν ήδη προγραμματιστεί, την αρχή των γυρισμάτων θα κάνει και η ταινία “Spencer”, όπου η Kristen Stewart θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Diana.

ksks

Όπως καταλαβαίνεις, έχοντας ταυτόχρονα και τον αντίστοιχο ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του Netflix, The Crown, θα υπάρξουν αρκετά ερεθίσματα που θα φέρουν ξανά στο μυαλό μας τη μοναδική φιγούρα της Diana, ενώ πιθανόν να έχουμε και ορισμένες συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τη εν λόγω λατρεμένη παγκοσμίως προσωπικότητα.

Το challenge δεν είναι μικρό!

“Η προφορά είναι πάρα πολύ δύσκολη, επειδή οι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά αυτή τη φωνή, η οποία είναι πολύ, πολύ χαρακτηριστική και συγκεκριμένη. Ήδη δουλεύω πάνω σε αυτό και έχω επιλέξει έναν coach στο θέμα των διαλέκτων”, δήλωσε η Kristen.

“Όσον αφορά στην έρευνα, έχω διαβάσει και μελετήσει ήδη δυόμιση βιογραφίες και τώρα ολοκληρώνω όλο το υλικό, πριν ξεκινήσω την ταινία. Είναι μία από τις πιο θλιβερές ιστορίες που έχουν υπάρξει ποτέ και δε θέλω απλά να ‘παίξω’ τη Diana, θέλω να τη γνωρίσω εξονυχιστικά. Ποτέ ξανά δεν έχω υπάρξει τόσο ενθουσιασμένη με έναν ρόλο”.

Good luck Kristen, you’re gonna need it!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved