Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ μας καλούν σε γεύμα (και κερνάνε) για φιλανθρωπικούς σκοπούς

POP UP TEAM
/
17 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Μπεν Άφλεκ (χωρίς γενειάδα μετά από πολύ καιρό) και ο Ματ Ντέιμον ανακοίνωσαν ότι βάζουν σε κλήρωση ένα γεύμα με οικοδεσπότες τους ίδιους στο αγαπημένο τους εστιατόριο στο Λος Άντζελες, μόλις οι συνθήκες, λόγω πανδημίας, επιτρέψουν τα ασφαλή ταξίδια.

Όπως λένε στο χιουμοριστικό βίντεο που ακολουθεί, περιορισμός ηλικιακός ή άλλος δεν υπάρχει για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ τόσο τα αεροπορικά εισιτήρια όσο και η διαμονή στο ξενοδοχείο είναι πληρωμένα (από εκείνους).

Οι δύο αγαπημένοι φίλοι μεγάλωσαν μαζί, κέρδισαν μαζί Όσκαρ και μόλις ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα στην νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «The Last Duel», στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ τους είναι, όπως δηλώνουν, να γνωρίσουν τον τυχερό ή την τυχερή που θα αναδείξει η κλήρωση κατά τη διάρκεια του γεύματος, να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση και απορία θέσει και να τραβήξουν μαζί όσες σέλφι επιθυμεί.

Μάλιστα, η συμμετοχή στην κλήρωση είναι δωρεάν.

Με εμφανώς καλή διάθεση, πειράγματα, αλλά και τη δέουσα σοβαρότητα όταν φτάνουν στον καλό σκοπό της πρωτοβουλίας, Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον απευθύνουν την πρόσκληση για συμμετοχή με θέρμη.

Σε κάποιο σημείο δε, ο Άφλεκ λέει «γειά σας, ελάτε να συναντήσετε τον Τζέισον Μπορν και τον Μπάτμαν» (αναφορά σε δύο γνωστές ταινίες τους), με τον Ντέιμον να τον διακόπτει για να ρωτήσει «θα έρθει ο Ρόμπερτ Πάτινσον;»

Ο σκοπός πίσω από το γεύμα με τους δύο σταρ που βγαίνει σε κλήρωση μέσω της πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς Omaze.com, είναι η οικονομική στήριξη δύο οργανώσεων στις οποίες είναι συνιδρυτές: Της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Eastern Congo Initiative που ιδρύθηκε το 2010 από τον Μπεν Άφλεκ και την Γουίτνι Γουίλιαμς, επιχειρηματία και πολιτικό και της οργάνωσης Water.org που ιδρύθηκε από τον Ματ Ντέιμον και τον μηχανικό Περιβάλλοντος, Γκάρι Γουάιτ και έχει ως αποστολή την καθολική πρόσβαση σε ασφαλές, πόσιμο νερό και αποχέτευση στις αναπτυσσόμενες χώρες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της οργάνωσης, 785 εκατομμύρια άνθρωποι (1 στους 9) δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές νερό και 2,3 δισεκατομμύρια άτομα (1 στους 3) δεν έχουν πρόσβαση σε τουαλέτα.

Πηγή: People, huffingtonpost

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved