O George Clooney και η αποκάλυψη για τον ρόλο που του είχε προταθεί: Θα έπαιζε τον πρωταγωνιστή του The Notebook

POP UP TEAM
/
21 Οκτωβρίου, 2020

Η αποκάλυψη για τον ρόλο που του είχε προταθεί.

To “The Notebook” (“To Ημερολόγιο”) είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών, και παραλίγο να είχε διαφορετικό πρωταγωνιστή απ’ αυτόν που γνωρίζουμε όλοι στον ρόλο του Noah, δηλαδή τον Ryan Gosling. Τo γεγονός έκανε γνωστό ο πρώτος υποψήφιος για τον ρόλο, ο George Clooney, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Στο πρόσφατο London Film Festival, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τον είχαν προσεγγίσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον Paul Newman – που θα έπαιζε τον χαρακτήρα σε μεγάλη ηλικία. “Θα κάναμε το The Notebook παρέα”, δήλωσε ο Clooney μιλώντας για τον Newman, που πέθανε το 2008. “Βασικά, εγώ θα τον έπαιζα σε νεαρή ηλικία, κι ήταν αστείο. Συναντηθήκαμε και είπαμε: Αυτό είναι. Θα είναι σπουδαίο”, προσθέτει. Και συνεχίζει, σύμφωνα με τον Independent: “Ήταν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που υπήρχαν. Ξανασυναντηθήκαμε και του είπα: Δεν μπορώ να παίξω εσένα. Δεν σου μοιάζω καθόλου. Είναι τρελό.

newta

Εμείς απλά θέλαμε να το κάνουμε γιατί θέλαμε να συνεργαστούμε επαγγελματικά, αλλά καταλήξαμε ότι δεν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε”.

Στο film που γυρίστηκε το 2004 πρωταγωνιστούν ως Noah ο Ryan Gosling – σ’ έναν βεβαίως κορυφαίο ρόλο της καριέρας του – και η Rachel McAdams στο ρόλο της Allie, ενώ ο James Garner και η Gena Rowlands ερμηνεύουν τους ρόλους σε μεγαλύτερη ηλικία.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved