Οργισμένος από συνέντευξη μετά τον πρόλογο του παρουσιαστή έφυγε ο Russell Crowe

POP UP TEAM
/
9 Ιουλίου, 2019

Ο Αυστραλός ηθοποιός, Ράσελ Κρόου αναμενόταν να μιλήσει για τον πρόσφατο ρόλο του στη νέα σειρά «The Loudest Voice», στην εκπομπή «Build» με οικοδεσπότη τον Ρίκι Καμιλέρι, ωστόσο τον άφησε στα κρύα του… λουτρού.

Ο Κρόου ήταν προγραμματισμένο να απαντήσει σε ερωτήσεις μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, Σεθ ΜακΦάρλαν, Ναόμι Γουότς, Σιένα Μίλερ και την Άναμπελ Γουόλις για την προώθηση της τηλεοπτικής σειράς «The Loudest Voice» του Showtime, για τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του αμερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου Fox News, Ρότζερ Άιλς.

Ο Καμιλέρι άρχισε τη συνέντευξη λέγοντας:

«Το 1996, ένα ψυχικό δηλητήριο απελευθερώθηκε στη χώρα αυτή: το Fox News. Ο δημιουργός και ο διευθύνων σύμβουλός του, Ρότζερ Άιλς προσέφυγε σε κάλυψη θεμάτων με τρόπο τύπου τάμπλοιντ, εξωφρενικές δεξιόστροφες απόψεις προσκεκλημένων, ξενοφοβία και είχε μια ακλόνητη πεποίθηση να καθοδηγήσει τη συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να γίνει η πιο επιτυχημένη στη χώρα. Έχει επίσης εκφοβίσει πολιτικούς, δημοσιογράφους, εργαζόμενους και γυναίκες. Λοιπόν όχι μόνο εκφόβιζε τις γυναίκες, τις εκμεταλλεύτηκε, επιτέθηκε, χτύπησε, εκβίασε και μερικοί θα έλεγαν ότι βίασε (αυτές τις γυναίκες). Ο Άιλις ήταν άρρωστος και η νέα σειρά του Showtime “The Loudest Voice” δεν κρατάει απόσταση από αυτό».

Ο Κρόου στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνέντευξη, αφήνοντας τους υπόλοιπους συντελεστές να απαντήσουν στις ερωτήσεις.

http://youtu.be/lAnJJHrq0Ws

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πηγή στο Page Six, ο Κρόου «έτρεξε οργισμένος μόλις άκουσε τον πρόλογο, φώναζε στους ανθρώπους που ήταν εκεί και έπειτα απλώς βγήκε έξω στο δρόμο».

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού απέρριψε τους ισχυρισμούς.

«Αυτό δεν είναι αληθές. Ο Ράσελ δεν “φρίκαρε” και δεν “ξέσπασε”. Απλώς αποφάσισε να μην κάνει τη συνέντευξη μετά την εισαγωγή του παρουσιαστή. Ο Κρόου δέχθηκε τη συγγνώμη των συντελεστών της εκπομπής», πρόσθεσε.

«Η εμπειρία μας με τον Ράσελ στο στούντιο μας ήταν εντάξει. Δεν υπήρξε “νευρική κρίση”. Δεν υπήρξε εχθρότητα. Απλά επέλεξε να μην πάει στη σκηνή, φοβούμενος ότι είχαμε μια προκατάληψη. Αυτή ήταν πραγματικά η έκβαση» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Build.

http://youtu.be/UiJ5P_9lt48

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης