ERTFLIX: Το Πλούσιο περιεχόμενο του κατακτά τους τηλεθεατές

POP UP TEAM
/
16 Νοεμβρίου, 2020

Το καλύτερο αντίδοτο για τις ημέρες της καραντίνας υπόσχεται να γίνει η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ. Το ΕRΤFLIX έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών με ταινίες, αφιερώματα και σειρές, και μάλιστα δωρεάν. 

Με πλούσιο περιεχόμενο το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται, το ERTFLIX γίνεται ολοένα και περισσότερο η πιο αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Το ERTFLIX βγήκε στον «αέρα» τον περασμένο Απρίλιο και πλέον καθημερινά μπαίνουν περίπου 200.000 επισκέπτες.

«Είτε από την υβριδική τηλεόραση, είτε από την πλατφόρμα της ΕΡΤ -το ert.gr-, είτε από το app σε όλα τα κινητά android, ios, Huawai, με κάθε τρόπο όπου έχεις ίντερνετ, μπορείς να δεις ERTFLIX δωρεάν», σημειώνει ο υπεύθυνος νεανικού και ιντερνετικού προγράμματος της ΕΡΤ ΑΕ Κωνσταντίνος Μπουρούνης.

Περιπέτειες, κωμωδίες, σύγχρονα θρίλερ, κοινωνικές, μουσικές, ρομαντικές, είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που διαθέτει το ERTFLIX.

Πρόσφατα προστέθηκαν 30 νέοι τίτλοι ταινιών, οι οποίοι περιλαμβάνουν ταινίες blockbuster από το Χόλυγουντ, από τον ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματόγραφο, αλλά και βραβευμένες ευρωπαϊκές. Επιπλέον δημιουργεί μια νέα κατηγορία με τον τίτλο «Νεανικές», όπου οι πιστοί της πλατφόρμας μπορούν να βρουν teen ταινίες, αλλά και μουσικά ντοκιμαντέρ.

Όπως λέει ο κ. Μπουρούνης, «δεν χρειάζεται καμία συνδρομή για να δει κανείς ERTFLIX, είναι πολύ απλός ο τρόπος που μπορείς να το δεις. Πατάς το κόκκινο κουμπί στην τηλεόρασή σου ή οπουδήποτε αλλού πληκτρολογείς etrflix.gr. Όλοι οι Έλληνες στην πραγματικότητα μπορούν να παρακολουθήσουν το ERTFLIX».

Ρεπορτάζ: Ρεγγίνα Σαβούρδου

Πηγή: ERT

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved