Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Disney ανακοίνωσε επίσημα την ταινία για τη ζωή του

POP UP TEAM
/
12 Δεκεμβρίου, 2020

Η ταινία με τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη συνδρομητική πλατφόρμα Disney – Μαζί της θα κυκλοφορήσει και μία ακόμη, η οποία θα αφορά τον Κρις Πολ.

Η συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ ανακοίνωσε τη δημιουργία της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η επισημοποίηση της σημαίνει πως η ζωή του Greek Freak θα φτάσει και στην τηλεοπτική οθόνη μέσα στο 2021. 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία της Disney, που δεν έχει δοθεί ακόμη στο κοινό, πρόκειται σύμφωνα με το δημοσίευμα, να ασχοληθεί με τα παιδικά χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα και να ακολουθήσει τη ζωή του μέχρι το NBA και τη σειρά των διακρίσεών του εκεί.

Την παραγωγή της τανίας μάλιστα, έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλμαν που είχε αντίστοιχο ρόλο στην πασίγνωστη ταινία «300». Ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Ουαλός σεναριογράφος της δραματικής ταινίας, «Rosamund Pike and A Private War», Αράς Αμέλ.

Το ενδιαφέρον της Disney αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της παγκόσμιας αναγνώρισης που τυγχάνει ο Έλληνας μπασκετμπολίστας, καθώς μέσα από την δύσκολη διαδρομή της ζωής του θα εμφυσήσει στα νεότερα παιδιά τον αγώνα προς την καταξίωση.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved