Άντονι Χόπκινς: Γιορτάζει 45 χρόνια χωρίς αλκοόλ και στέλνει μήνυμα στους νέους, «Κρατάτε γερά»

POP UP TEAM
/
31 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το μήνυμά του προς τη νέα γενιά – Ο 83χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του μιλώντας ανοιχτά για προσωπικά του θέματα
Τα 45 χρόνια νηφαλιότητας γιορτάζει ο Άντονι Χόπκινς. Ο διάσημος ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στέλνοντας παράλληλα και ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στη νέα γενιά.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στο βίντεό του αναφέρθηκε στις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε αλλά και σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του, τη «στιγμή αφύπνισης» πριν από 45 ολόκληρα χρόνια, τότε που αποφάσισε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Ξεκινώντας το μήνυμά του αναφέρει: «Γεια σε όλους. Καλημέρα. Λοιπόν, έρχεται το νέο έτος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη θρήνο και θλίψη για πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους. Αλλά πριν από 45 χρόνια εγώ είχα μια στιγμή αφύπνισης. Όδευα προς την καταστροφή. Έπινα μέχρι θανάτου».

Στη συνέχεια ξεκαθαρίζει πως σκοπός του δεν είναι να κάνει κήρυγμα αλλά να αφυπνίσει: «Δεν κάνω κήρυγμα, αλλά πήρα ένα μήνυμα, μια μικρή σκέψη που έλεγε, “Θες να ζήσεις ή να πεθάνεις;” και είπα, “Θέλω να ζήσω”. Και ξαφνικά ήρθε η λύτρωση, και η ζωή μου υπήρξε καταπληκτική, και μπορεί να έχω άσχημες μέρες και μικρές αμφιβολίες κι όλα αυτά, αλλά γενικά λέω κράτα γερά. Κράτα αυτό- “Σήμερα είναι το αύριο που τόσο ανησυχούσες χθες”».

Στη συνέχεια καλεί τους νέους και τους ζητά να μην τα παρατάνε: «Συνεχίστε τη μάχη. Να είστε γενναίοι και μικρές δυνάμεις θα έρθουν να σας βοηθήσουν. Αυτό με κράτησε στη ζωή. Και είναι το μόνο που έχω να πω, και καλή χρονιά. Θα είναι η καλύτερη χρονιά. Σας ευχαριστώ».

 

Ο Άντονι Χόπκινς θα γιορτάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα 83α γενέθλιά του. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που μιλά ανοιχτά για τη μάχη του με τον αλκοολισμό, λέγοντας το 2018 πως η θρησκεία τον βοήθησε να κρατηθεί νηφάλιος.

Ο διάσημος ηθοποιός δημοσιεύει συχνά μηνύματα στους λογαριασμούς του στα social media και πολλές είναι οι φορές που επιλέγει να τσαλακωθεί για προσωπικά του ζητήματα.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved