Τιτανικός: Ο Brad Pitt ρώτησε τον Leonardo DiCaprio αν τελικά χωρούσε πάνω στην πόρτα

POP UP TEAM
/
16 Ιουλίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Η πόρτα στον Τιτανικό και αν τελικά χωρούσε πάνω της ο Τζακ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά μυστήρια, προβληματίζοντας μέχρι και τον Μπραντ Πιτ που αποφάσισε να ρωτήσει σχετικά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι έδωσαν συνέντευξη στο MTV με αφορμή την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», όπου πρωταγωνιστούν. Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ντι Κάπριο αν ο Τζακ που υποδυόταν στον Τιτανικό μπορούσε να ανέβει στην πόρτα, όπου βρισκόταν ήδη η Ρόουζ (Κέιτ Γουίνσλετ) ώστε να σωθεί από τα παγωμένα νερά του ωκεανού. 

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν έδωσε κάποια απάντηση, κουνώντας απλώς το κεφάλι του, για την ερώτηση που του κάνουν συνεχώς. Ωστόσο την ίδια απορία είχαν και οι Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι, που προσπάθησαν να εκμαιεύσουν μια απάντηση.

shutterstock editorial 5886183ae huge

«Ω ναι, το θυμάμαι. Είχα στενοχωρηθεί τόσο πολύ!», είπε η Μάργκοτ Ρόμπι, με τον Μπραντ Πιτ να στρέφεται προς τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ρωτώντας τον συνωμοτικά «Μπορούσες; Μπορούσες να στριμωχτείς;». «Ουδέν σχόλιον», ήταν η απάντηση του Λεονάρντο ντι Κάπριο, που συμφώνησε ωστόσο πως πρόκειται για την πιο πολυσυζητημένη διαμάχη για σκηνή ταινίας που έχει υπάρξει ποτέ.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved