Νικόλ Κίντμαν: Ο ρόλος που την αρρώστησε – ‘Κατέστρεψε το ανοσοποιητικό μου’

POP UP TEAM
/
17 Ιανουαρίου, 2021

Ο τελευταίος ρόλος της Νικόλ Κίντμαν στη σειρά “The Undoing” στο Netflix, την επηρέασε τόσο αρνητικά σωματικά και ψυχολογικά, κάτι που δεν θα περίμενε κανείς να συμβεί σε μια έμπειρη ηθοποιό που έχει ενσαρκώσει δεκάδες ρόλους στην καριέρα της.

Κι όμως, η ίδια η Κίντμαν εξομολογήθηκε ότι τα γυρίσματα της σειράς όπου ενσαρκώνει τον ρόλο μιας επιτυχημένης ψυχαναλύτριας, που έχει την τέλεια ζωή με τον σύζυγό της και τον γιο τους μέχρι τη στιγμή που μαθαίνει ότι ο σύζυγός της όχι μόνο είχε παράνομη σχέση, αλλά κακοποίησε μέχρι θανάτου την ερωμένη του. Τότε, η Grace – όπως λέγεται στην ταινία – αρχίζει να αμφισβητεί τα πάντα.

Αυτό, ωστόσο, την επηρέασε και στην πραγματική της ζωή, αφού το ανοσοποιητικό της σύστημα δεν μπόρεσε να κάνει τη διάκριση ανάμεσα “στην υποκριτική και την αλήθεια” όπως η ίδια αποκάλυψε.

 Αυτός ο ρόλος άφησε μια αίσθηση “ανησυχίας” και “άγχους” στην προσωπικότητά της.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, άλλοι ηθοποιοί είναι σε θέση να κάνουν διάκριση μεταξύ “υποκριτικής και πραγματικότητας”, αλλά η ίδια δυσκολεύεται πολύ.

Μιλώντας στο podcast “WTF with Marc Maron”, η Νικόλ Κίντμαν δήλωσε:

“Ακόμα και στο The Undoing συνέβη κάτι που ξαφνικά με έβαλε σε αυτή τη θέση. Υπήρχε μια διαταραχή στην προσωπικότητά μου, ήμουν ανήσυχη και φοβόμουν για το ποια ήμουν”.

Η Αυστραλή ηθοποιός, αποκάλυψε επίσης δεν ένιωθε υγιής μετά από αυτόν τον ρόλο:

“Ένιωθα άρρωστη για μια εβδομάδα, επειδή το ανοσοποιητικό μου σύστημα δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ υποκριτικής και της πραγματικότητας”, συνέχισε.

Η διάσημη ηθοποιός πρόσθεσε ακόμα ότι πολλές φορές δεν μπόρεί να κοιμηθεί και δεν αισθάνεται καλά όταν φεύγει από τα γυρίσματα. “Είναι τόσο ενοχλητικό!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι φοβίες της Κίντμαν

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Νικόλ Κίντμαν, είχε αναλάβει έναν απαιτητικό ρόλο. Είχε επίσης παίξει έναν δύσκολο ρόλο στην πετυχημένη σειρά “Big Little Lies”, όπου ο χαρακτήρας της παγιδεύτηκε σε μια καταχρηστική σχέση.

Η Νικόλ Κίντμαν, μίλησε επίσης για τον θάνατο του Στάνλεϊ Κιούμπρικ το 1999, του σκηνοθέτη της ταινίας “Μάτια Ερμητικά Κλειστά”, όπου πρωταγωνιστεί με τον πρώην σύζυγό της, Τομ Κρουζ, αποκαλύπτοντας ότι ο σκηνοθέτης της ζήτησε να τον καλέσει μέσω φαξ το βράδυ πριν πεθάνει, αλλά εκείνη δεν το έκανε. Περιγράφοντας τη στιγμή που έμαθε ότι είχε πεθάνει, είπε ότι απλά άρχισε να ουρλιάζει και κατέρρευσε στο έδαφος. “Ήμουν τόσο κοντά του”, είπε.

Τέλος, η Κίντμαν εξομολογήθηκε ότι έχει μια φοβία τηλεφωνικών κλήσεων τη νύχτα λόγω του περιστατικού. “Έχω έναν τεράστιο φόβο για τα τηλεφωνήματα τη νύχτα τώρα, επειδή έχω λάβει πολλά από αυτά με κακές ειδήσεις, συμπεριλαμβανομένου αυτού για τον θάνατο του πατέρα μου”, πρόσθεσε.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved