Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα: Ο Eddie Murphy ενσαρκώνει ξανά τον Akeem, 33 χρόνια μετά την πρώτη φορά

POP UP TEAM
/
7 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Eddie Murphy ενσαρκώνει ξανά τον Akeem, 33 χρόνια μετά την πρώτη φορά.

Τα Amazon Studios έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου sequel της θρυλικής ταινίας του 1988 O Πρίγκιπας της Ζαμούντα (ή Coming 2 America, όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος). Η νέα ταινία, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Eddie Murphy πρόκειται να ανέβει στην πλατφόρμα Amazon Prime στις 5 Μαρτίου 2021.

http://youtu.be/KFroCRDXw5E

Σε ό,τι αφορά την πλοκή, το sequel βρίσκει στον Akeem να ετοιμάζεται να γίνει ο Βασιλιάς της φανταστικής χώρας Ζαμούντα, όταν ανακαλύπτει ότι σε εκείνο το ταξίδι του στο Queens είχε αφήσει έγκυο τη Mary (την υποδύεται η Leslie Jones) και έτσι έχει έναν γιο, τον Lavelle (Jermaine Fowler). Μιας και με τη γυναίκα του. Lisa (Shari Headley) έχει αποκτήσει τρεις κόρες, ο γιος αυτός είναι ο διάδοχος που ήθελε απεγνωσμένα για το θρόνο.

Οι δύο αυτοί νέοι κεντρικοί ήρωες ήρωες προφανώς δεν υπήρχαν στην πρώτη ταινία, ωστόσο αρκετά μέλη του αρχικού καστ κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι, όπως ο James Earl Jones στο ρόλο του πρώην πλέον βασιλιά Jaffe και ο Arsenio Hall στο ρόλο του πιστού φίλου και υπηρέτη του Akeem, Semmi. Παίζουν επίσης οι Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, Bella Murphy, Rotimi, KiKi Layne, Nomzamo Mbatha και Teyana Taylor. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Craig Brewer.

Δες το νέο τρέιλερ της ταινίας:

http://youtu.be/x5lrkdvEZGg

 

 

Με πληροφορίες από madame figaro.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved