7 ταινίες με τέρατα που άμα τις δεις θα γελάσεις

POP UP TEAM
/
10 Νοεμβρίου, 2021

Κάποτε έβγαιναν ταινίες που δεν έφταναν ποτέ στον κινηματογράφο. Προφανώς και δεν μιλάμε για παραγωγές τύπου Netflix ή φιλμ στη μετά-κορονοϊού εποχή, αλλά για εκείνα τα έργα τα οποία ακόμα και οι παραγωγοί ήξεραν ότι δεν θα ξεπεράσουν ούτε τα 100 εισιτήρια εισπράξεις και ότι θα έχουν περισσότεροι επιτυχία μήπως τα πάρουν χαμπάρι τίποτα «καμμένοι» νεαροί που έτυχε να περνάνε τυχαία από κάποιο βιντεοκλάμπ. Τα περίφημα direct-to-video φιλμ.

Αν υπάρχει κάτι χαρακτηριστικό σε τέτοιες ταινίες, αυτό είναι ότι χρησιμοποιούν ειδικά εφέ τα οποία καμιά φορά δεν έχουν θέση ούτε σε κακό παιχνίδι του Nintendo 64. Διότι όπως συνηθίζεται, έχουν να κάνουν με τεράστια τέρατα τα οποία αν δεν έχεις από πίσω την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καταλήγουν σαν το εμετικό Spawn του 1997.

http://youtu.be/wH7Q2y9iKPU

Με αφορμή το «οσκαρικό» Skysharks που κυκλοφόρησε το νέο του trailer και έχει να κάνει με στρατιές από… ιπτάμενους, Ναζί καρχαρίες, έχουμε προϊδεαστεί ότι πρόκειται για αριστούργημα που αν ήταν ανοιχτοί οι κινηματογράφοι θα προκαλούσε κοσμοσυρροή στις αίθουσες, θυμηθήκαμε και άλλα παρόμοια του είδους, όπου οι ερμηνείες των ηθοποιών σε αναγκάζουν σε υπόκλιση, οι σκηνοθέτες παίρνουν εύσημα για τα ειδικά εφέ και οι σεναριογράφοι Χρυσό Αγαλματίδιο για το μοναδικό story το οποίο αφηγούνται.

Ξεκινάμε με το Skysharks και ακολουθούν και άλλα έπη παρακάτω, που κανονικά δεν θα άξιζαν ούτε μισό δευτερόλεπτο από την προσοχή σου, αλλά μια και καραντίνα έχουμε και μπορεί να βαριέσαι, σου τα δίνουμε μπας και θες να τρομάξεις γελάσεις. Διότι περί αυτού πρόκειται όταν βλέπεις τις αγαπημένες B Science Fiction Movies.

Skysharks

http://youtu.be/DcoVJsURfk4

Piranhaconda

http://youtu.be/fcDaxyLfrNk

Hobgoblins

http://youtu.be/o0fhewrzBRM

Ηοbgoblins 2

http://youtu.be/HI8omyZbfeE

Transphormers

http://youtu.be/lhAefsEqJsI

Sharktopus

http://youtu.be/GN2CFKmfOY0

SHARKTOPUS VS. WHALEWOLF

http://youtu.be/kGTJ4Cv5ktE

 

 

Με πληροφορίες από Ratpack.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved