Τι ζήτησε να μην κάνουν οι συνεργάτες του ο Leonardo DiCaprio

POP UP TEAM
/
24 Ιουλίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Είναι κάποιες φορές που τα αφιερώματα στους σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν πράγματα και καταστάσεις που τσαλακώνουν την άψογη εικόνα τους. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, οδήγησε το Τhe Hollywood Reporters να κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στις συνήθειες του χολιγουντιανού σταρ.

Ο σταρ που έχει αλλεργία στους παπαράτσι, αποφεύγει τις συνεντεύξεις και δεν θέλει να διαρρέουν λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, τώρα που επέστρεψε με τη συνεργασία του με τον Ταραντίνο μετά από 4 ολόκληρα χρόνια διάβασε κι αυτός αυτό που αποκαλύφθηκε…Ο ίδιος δίνει μία οδηγία στους πιο στενούς συνεργάτες του για να την “επιβάλλουν” σε όλους, από τα μέλη του συνεργείου που εργάζονται μαζί του, μέχρι όποιον μπει έστω και για 1 λεπτό εκεί που γίνονται τα γυρίσματα.

t439t75p4036037554

Όλοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην έχουν οπτική επαφή με τον ηθοποιό1 Μην αναρωτιέστε γιατί, αφού δεν υπάρχει μία κανονική εξήγηση. Η ερμηνεία που έχει δοθεί κατά καιρούς είναι ότι θέλει την ησυχία του και να αφοσιώνεται σε ό,τι έχει αναλάβει . Κάθε επαφή, ιδιώς τυπική, τον καθυστερεί από τα γυρίσματα, τις πρόβες, την ανάγνωση του ρόλου και όλα όσα πρέπει να κάνει.

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που λένε ότι αυτό συμβαίνει για να προφυλλάσσεται η ιδιωτικότητά του και να συνείζει να καλλιεργεί αυτό το ιδιαίτερο μυστήριο που καλύπτει τη ζωή και τις κινήσεις του .

Di23JzjW0AExwjF

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved